Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

Bedrijfsgebouwen

Een bedrijfspand bouwen is een specialiteit van Unibouw. Wij verzorgen het gehele traject van nieuwe bedrijfsgebouwen. Dit gaat van jpuw idee voor een nieuw bedrijfsgebouw tot het realiseren en de nazorg. Heb je plannen voor het bouwen van een nieuw pand voor jouw bedrijf? Dan is Unibouw de juiste partner voor de samenwerking!

Bedrijfsgebouw bouwen: Modern en innovatief

Wij zijn een innovatieve partner die moderne ruimtes voor bedrijfsmatig gebruik realiseert. Wij maken als Unibouw gebruik van moderne bouwtechnieken zodat het nieuwe gebouw een duurzaam vastgoedobject wordt dat past bij jouw bedrijf. Ons team van ervaren specialisten begeleidt je bij iedere stap. Het opstellen van een plan en de expertise die hierbij komt kijken is niet iets wat zomaar even gebeurt. Hier moet goed over worden nagedacht. Ieder gebouw, ieder plan en ieder bedrijf is uniek. Of we het nu hebben over de effectieve verhouding tussen een bedrijfsruimte en een kantoor, tot andere logische vraagstukken zoals een gunstige locatie van het bedrijventerrein, parkeerplaatsen en garages, vergunningen bij de gemeente. Wij zorgen voor de juiste oplossing, en het juiste bouwproces, voor nu en op de lange termijn.

Nieuwe bedrijfsgebouwen mooi en duurzaam

Al sinds onze oprichting staan wij voor het leveren van gebouwen van hoge kwaliteit die weinig onderhoud vergen.

Daarnaast zijn er een hoop mogelijkheden die al beginnen bij het samenstellen van bedrijfspanden. Wat zijn jouw wensen; wil je een glazen pui, scheidingswanden, overheaddeuren? Wanneer je er zelf nog niet helemaal uit bent, dan kun je ook gerust contact opnemen. Onze experts helpen je graag verder.

Kan ik bij jullie terecht voor overige gebouwen?

Je kunt bij ons niet enkel terecht voor de bouw van bijvoorbeeld kantoren. Wij leveren maatwerk zoals het hoort, tot in de kleinste details.

Dat betekent dat je bij ons bijvoorbeeld ook terecht kunt voor nieuwbouw combinatie hallen, voor loodsen en schuren, stallen, enzovoort. Voor een architect van Unibouw is geen klus te groot.

Wij blijven je adviseren gedurende het hele project

Vanaf de eerste fase kun je van ons advies en steun verwachten. Wij zijn een partner die de klant bijstaat gedurende het hele proces. Het begint met een goede en gedegen voorbereiding waarin we het gehele traject concreet, volledig en samen met je opnemen.

Advies op ieder vlak

Onze specialisten kunnen je adviseren op ieder vlak als het om bouwwerken gaat. Wanneer je een traject start bij Unibouw dan krijgt je altijd een aanspreekpunt dat je tijdens het gehele traject begeleidt.

Bedrijfsverzamelgebouw

Naast de gewone bedrijfsgebouwen is het ook mogelijk om bedrijfsverzamelgebouwen te bouwen. In dit soort panden kunnen meerdere bedrijven in 1 gebouw worden gehuisvest.

Bedrijfsverzamelgebouwen zijn een goede oplossing voor MKB’ers. Dit zie je vaak terug in de vorm van een bedrijfsunit waarin een bedrijfshal en kantoor zijn gecombineerd. Soms komt het ook voor dat een bedrijf een hal en kantoor in 1 nodig heeft, maar ook voor meerdere bedrijven is dat een interessante optie. Wij zijn een flexibele partner en kunnen jouw wensen uitwerken tot een volwaardig bedrijfsgebouw.

Kan ik bij jullie ook terecht voor circulaire bouw?

Ja, circulaire bouw is ook een van de mogelijkheden bij Unibouw. Wanneer je hierin geïnteresseerd bent dan kunnen wij hierover met elkaar in gesprek. Circulaire bouw wordt steeds populairder, en dat snappen wij maar al te goed. Wij hebben alle nodige kennis en expertise voor een circulair bouwproject.

Wat kost een bedrijfsgebouw bouwen?

Wat kost een bedrijfsgebouw bouwen nu precies? Dit is een vraag die vaak als eerste opkomt bij klanten die interesse hebben in het bouwen van een nieuw bedrijfsgebouw. Dit is een vraag die wij niet hier direct kunnen beantwoorden. Dat komt natuurlijk omdat bouwwerken altijd in prijs verschillen.

Ons plan voor jouw nieuwe pand wordt helemaal aangepast aan uw wensen. Het maakt bijvoorbeeld een verschil waar de grond voor het pand zich bevindt, wat voor eisen je hebt voor jouw pand, zelfs de keuze voor de ramen kunnen een verschil maken in kosten. Wanneer je bij ons een vrijblijvende offerte aanvraagt dan kunnen wij een indicatie geven van de kosten en hoe deze zijn onderverdeeld.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen?

Ben je benieuwd geworden naar onze producten en diensten? Dan kun je bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Dan kunnen wij met je in gesprek met een plan voor het bouwproces. Wij realiseren bedrijfsgebouwen precies zoals jij dat voor ogen heeft. Neem contact met ons op en wij gaan voor jou aan de slag!

Meer informatie nodig?

Bedrijfsgebouwen met maatwerk, dat kan voor vragen zorgen. Als je meer informatie nodig hebt van ons, dan staan onze experts voor je klaar. Wij beantwoorden maar al te graag al jouw vragen. Wij geven je vrijblijvend advies, of we kunnen een gratis kennismaking inplannen waar we onze diensten nader toelichten, en nader tot elkaar kunnen komen over wat we voor jou kunnen betekenen.

Ontdek meer over onze specialismes voor bedrijfsgebouwen!

De communicatie was perfect en ook de beheersing van het meer- en minderwerk was helemaal in orde.

Joep Noordman
Projecten

Trots op elke vierkante meter

Nieuws

Het laatste nieuws vanuit het hoofdkantoor én de bouwplaats

Werk aan de winkel in Roosendaal: Unibouw en Brisck bouwen nieuw Picnic-pand

Unibouw en Brisck hebben elkaar weer gevonden. We werkten in het verleden al veel en goed samen met onze bevriende …

Unibouw trekt tru(c)kendoos open voor TruckJunkie

Als er één bedrijf is dat weet dat schoonheid zowel aan de binnenkant als buitenkant zit, is het TruckJunkie wel. …

Unibouw levert een ultracomplete bouwoplossing in Dordrecht

Reclame maken kan onder meer met een bord langs een voetbalveld, in de krant of op sociale media. Maar minstens …