Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

Bedrijfshuisvesting: ontdek de expertise van Unibouw in commercieel vastgoed

Unibouw is al vele jaren een gevestigde speler in de bouwsector en heeft ruime ervaring in het realiseren van bedrijfspanden en commercieel vastgoed. Ons team van professionals staat klaar om te adviseren en te begeleiden tijdens het hele bouw proces, van de eerste planningsfase tot de oplevering.

Of je nu een bedrijfshal, kantoorgebouw, schoolgebouw, distributiecentrum of ander commercieel pand wilt bouwen, wij hebben de expertise en ervaring om aan je eisen en wensen te voldoen.

De realisatie van nieuwbouw of renovatie projecten

We kijken de afgelopen jaren met trots terug op onze succesvolle projecten en tevreden opdrachtgevers. Als ervaren aannemer zijn we in staat om zowel nieuwbouwprojecten als renovaties met uitmuntend vakmanschap uit te voeren.

Bij Unibouw begrijpen we dat het realiseren van commercieel vastgoed een belangrijke investering is. Daarom streven we er niet alleen naar om gebouwen van hoge kwaliteit te realiseren, maar ook om je bouwkosten te optimaliseren. We werken nauw samen met onze klanten om hun budgettaire doelen te bereiken zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en duurzaamheid van het project.

Onze diensten omtrent bedrijfshuisvesting

Onze diensten omvatten het hele bouwproces, inclusief ontwerp, engineering, constructie en installatietechniek. Of je nu een nieuw gebouw wilt laten bouwen of een bestaand gebouw wilt laten renoveren, ons team staat voor je klaar. We kunnen je adviseren over de meest geschikte bouwmethoden, duurzame oplossingen en materialen voor jouw specifieke behoeften.

Bij Unibouw streven we ernaar om jouw visie werkelijkheid te laten worden

We begrijpen dat elk project uniek is en luisteren goed naar je wensen en eisen. Onze ervaren professionals zorgen ervoor dat het gebouw aan al je verwachtingen voldoet, zowel esthetisch als functioneel.

Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe Unibouw jouw bedrijfshuisvestingsproject kan realiseren. Wij staan klaar om je te adviseren, te begeleiden en je te voorzien van hoogwaardig commercieel vastgoed dat aan al je eisen voldoet. Vertrouw op Unibouw voor jouw bouwproject en bereik het gewenste resultaat.

Van de bouw van prefab bedrijfspanden tot bedrijfshuisvesting op maat

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het realiseren van jouw bedrijfshal of bedrijfspand? Bij Unibouw hebben we ruime ervaring in het bouwen van diverse bedrijfsgebouwen, variërend van logistieke centra tot industriële panden en van kantoorcomplexen tot productiehallen.

Wij begrijpen dat elk type bedrijf zijn specifieke eisen heeft en streven ernaar om een gebouw te creëren dat perfect aansluit bij jouw behoeften.

Joww bouw projecten en bouwkosten transparant in kaart gebracht

Ons ervaren team begeleidt je gedurende het gehele bouwproces, vanaf de conceptfase tot aan de oplevering. We zorgen ervoor dat de bedrijfshal of het bedrijfspand voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en duurzaamheidsstandaarden.

Onze expertise strekt zich uit tot het ontwerpen en realiseren van efficiënte werkruimtes, waarbij we rekening houden met aspecten zoals optimale indeling, logistiek, installatietechniek en energiebesparing.

Installatietechniek speelt een essentiële rol bij bedrijfsgebouwen

Bij Unibouw werken we samen met gespecialiseerde partners om ervoor te zorgen dat de installaties perfect afgestemd zijn op de vereisten. Of het nu gaat om elektrische installaties, verwarming, ventilatie, airconditioning of sanitaire voorzieningen, wij zorgen voor een betrouwbare en efficiënte integratie van installatietechniek in het bedrijfsgebouw.

Het bouwproces bij Unibouw is transparant en efficiënt. We streven naar een optimale samenwerking tussen ons team, de opdrachtgever en eventuele andere betrokken partijen. Onze projectmanagers houden je op de hoogte van de voortgang en zorgen ervoor dat het project binnen de gestelde planning en budgetten wordt gerealiseerd.

We begrijpen dat een soepel verlopend bouwproces essentieel is voor jouw bedrijfsactiviteiten en streven naar minimale verstoringen tijdens de bouwwerkzaamheden.

Bij Unibouw geloven we in het creëren van duurzame bedrijfsgebouwen

We streven ernaar om energiezuinige oplossingen te implementeren, waarbij we gebruik maken van duurzame materialen en innovatieve technologieën. Een duurzaam bedrijfsgebouw biedt niet alleen voordelen op het gebied van energie-efficiëntie, maar draagt ook bij aan een positief imago en lagere operationele kosten op de lange termijn.

Kies Unibouw als jouw partner voor het realiseren van een bedrijfshal of bedrijfspand. Met onze expertise, ervaring en focus op kwaliteit en duurzaamheid kunnen wij een op maat gemaakt gebouw leveren dat voldoet aan alle verwachtingen. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe wij jouw bedrijfsgebouw kunnen realiseren.

Unibouw is dé specialist op het gebied van bedrijfshuisvesting

Met onze ruime ervaring en expertise in het realiseren van hoogwaardige bedrijfspanden en bedrijfshallen, zijn wij jouw betrouwbare partner voor jouw huisvestingsbehoeften. Of je nu op zoek bent naar een nieuw bedrijfspand of een renovatie van jouw bestaande bedrijfshuisvesting, wij staan voor je klaar.

Bij Unibouw begrijpen we dat bedrijfshuisvesting van groot belang is voor het succes van een onderneming. Het is niet alleen de plek waar medewerkers werken, maar ook het visitekaartje van het bedrijf. Daarom zorgen wij ervoor dat de bedrijfshuisvesting perfect aansluit bij jouw bedrijfsactiviteiten en uitstraling. Of het nu gaat om een modern kantoorpand, een functionele bedrijfshal of een multifunctioneel bedrijfspand, wij realiseren het voor u.

Onze dienstverlening op het gebied van bedrijfshuisvesting omvat het gehele proces

Van adviseren en ontwerpen tot aan de daadwerkelijke realisatie en oplevering. Wij nemen de tijd om de wensen en eisen in kaart te brengen, zodat we een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden die voldoet aan de verwachtingen. Met ons team van professionals en ons netwerk van betrouwbare partners zorgen we voor een vlekkeloze uitvoering van jouw project.

Kies voor Unibouw als partner in bedrijfshuisvesting en profiteer van onze uitgebreide ervaring, vakmanschap en toewijding aan kwaliteit. Ontdek hoe wij bedrijfshuisvesting kunnen realiseren op een professionele en efficiënte manier. Wij staan voor je klaar om jouw bedrijfshuisvesting tot een succes te maken.

De snelheid, gekozen bouwmethode en het oog voor detail waren allemaal dik in orde.

Eric Ramaekers
Projecten

Trots op elke vierkante meter

Nieuws

Het laatste nieuws vanuit het hoofdkantoor én de bouwplaats

Oplevering eerste dubbellaags warenhuis voor DSV

Logistiek dienstverlener DSV groeit en groeit. Om die groei te kunnen bijbenen, zoekt het bedrijf met regelmaat naar nieuwe warehouselocaties. …

Nieuw bedrijfspand Quantiparts ruim vóór geplande datum opgeleverd

Natuurlijk, op de bouwplaats dragen we altijd helmen en veiligheidsschoenen. Maar je zou ook kunnen vermoeden dat onze mensen die …

Unibouw laat state-of-the-art distributiecentrum levenslicht zien in Born 

In Born komt iets moois van de grond. Daar zijn we gestart met de bouw van een royaal en luxe …