Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

Ontwerp

Oké, er gaat gebouwd worden. Wat is het beste plan van aanpak? Heb je hulp nodig bij de conceptontwikkeling, het opstellen van het programma van eisen, en ken je de wensen van de welstandscommissie? Unibouw is dé professionele bouwpartner die jij aan je zijde wilt in dit proces.

Proces

Wij adviseren je om het proces leidend te laten zijn voor het opstellen van het programma van eisen. Aan de hand hiervan wordt vervolgens een ontwerp gemaakt voor jouw bedrijfspand, magazijn, bedrijfhal of bedrijfsruimte. Tijdens het ontwerp van de bedrijfshuisvesting bespreken we verschillende onderwerpen om het ontwerp naadloos te laten aansluiten op de uitkomst van de analyse. Als het ontwerp volledig is afgestemd op het bedrijfsproces, levert het je geld op.

Preadvies

Unibouw maakt een perfect aansluitend ‘jasje’ om het bedrijfsproces van jouw organisatie, dit naar aanleiding van de resultaten van de analysefase. We vragen een preadvies aan bij de gemeente om direct te kunnen bijsturen als dat nodig blijkt te zijn, ook overleggen we met de gemeente over de vergunningen.

Digitaal 3D- ontwerp

Het samenstellen van de bouw doen wij eerst digitaal. We plaatsen de muren, elektra en installatie. Zo kunnen wij eventuele constructiefouten al corrigeren voordat er gewerkt wordt op de bouwlocatie en daarmee faalkosten minimaliseren. Met een 3D-ontwerp kun jij virtueel door je eigen bedrijfspand lopen: zo weet je van tevoren of het ontwerp aan jouw verwachtingen voldoet.

Bouwen van je bedrijfsgebouw

Na goedkeuring van het ontwerp maken wij een compleet overzicht van de kosten en geven een definitieve prijs af.

Analyse

Een goede oplossing begint bij een grondige analyse

Bouwgrond

Bouwgrond vind je met Bouwgrondvinden.nl

Financiering

Er is meer mogelijk dan je denkt

Ontwerp

Jouw wensen zijn leidend

Realisatie

Snel en efficiënt bouwen met beheersbare kosten

Service & Onderhoud

Jouw investering in goede handen