Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

Bedrijfshal bouwen

Is het tijd voor een nieuwe bedrijfshal? Of is het tijd dat de huidige bedrijfshal uitgebreid wordt of juist verduurzaamd? Unibouw helpt je om de nieuwbouw van je bedrijfshal te realiseren, wij zijn de specialist voor industriebouw en bedrijfshallen bouwen. Unibouw beantwoordt daarnaast al je vragen. Zo is de nieuwbouw van je bedrijfshal snel gereed. Verder staan we je van A tot Z bij gedurende het hele proces.

Een bedrijfshal kan werken als visitekaartje of showroom van je onderneming. Bij de uitvoering wil je mogelijk dat het uiterlijk in lijn is met de huisstijl van je bedrijf. Wij als bouwbedrijf zijn benieuwd wat jij in gedachten hebt als je een bedrijfhal laten bouwen wilt, zodat wij projecten kunnen leveren die hierbij aansluiten.

Bedrijfshal bouwen werkwijze

Het is logisch dat je vragen hebt als je de wens hebt om een bedrijfshal te laten bouwen. Het is tenslotte niet iets wat je dagelijks doet. Voor ons is het wel een tak waarin wij gespecialiseerd zijn. Wij gebruiken graag onze jarenlange ervaring om je te helpen bij jouw bedrijfshal bouwen. Unibouw onderscheidt zich in hallenbouw voor bedrijven door een doelgerichte en kwalitatieve aanpak. Voor een bedrijfshal bouwen kunnen we alle stappen van onze aanpak doorlopen: van analyse tot realisatie. Deze werkwijze hanteren wij al meerdere jaren voor o.a. loods bouwen, hallenbouw en nieuwbouw distributiecentrum en draagt bij aan een soepel proces van de nieuwbouw.

Nieuwe bedrijfshal: aanpak

Onze aanpak start met een analyse van je wensen rondom de bedrijfshal. Elk bedrijfspand is ten slotte uniek. Wat zijn de wensen voor het bouwproject? Indien gewenst denkt Unibouw ook mee over een geschikte bouwkavel. Dit kunnen wij doen door middel van onze online tool www.bouwgrondvinden.nl. Door middel van andere takken in onze onderneming kunnen wij tevens een financiering verzorgen. Alle elementen van de bouw van de hal vinden dus in onze eigen organisatie plaats.

Bedrijfshal bouwen: het ontwerp

In het traject van de offerte zijn de wensen en het bedrijfsproces van je nieuwe bedrijfshal het uitgangspunt. Elke onderneming heeft namelijk andere eisen en wensen waaraan de bedrijfshal moet voldoen – hij moet passen bij jouw bedrijf. Ben je op zoek naar bedrijfshallen met veel opslag ruimte? Moet er een kantoor in het ontwerp meegenomen worden om te bouwen? Moeten er een geïsoleerde hallen gebouwd worden?

Alle wensen vanuit jouw organisatie als opdrachtgever worden hier meegenomen, zodat de kosten helder worden. Ben je akkoord, dan starten we met de ontwerpfase. Ook nu al houden we rekening met de praktische eisen aangaande de nieuwbouw. De 3D-tekeningen tonen een zeer realistisch beeld van hoe je nieuwe bedrijfshal eruit zal gaan zien.

Bedrijfshallen en systeembouw

Na de concept-, teken & ontwerp- en constructiefase gaan we direct van start met de hallenbouw. Omdat Unibouw werkt met een degelijk en kwalitatief bouwsysteem dat gedeeltelijk prefab is, realiseren we korte bouwtijden voor hallenbouw. Als bouwbedrijf willen we voorkomen dat projecten over een te lange tijd gerealiseerd worden. Ook de afwerking verzorgen wij volledig: de hal wordt turnkey opgeleverd. Zo kun je direct aan de slag in de splinternieuwe hal voor je bedrijf. Zo bieden wij een extreem snelle bouwtijd tegen lage overheadkosten.

Prijzen bedrijfshallen

Als je een bedrijfhal bouwen gaat, wil je natuurlijk voor de begroting weten welk bedrag je hiervoor moet reserveren. De prijzen van bedrijfshallen lopen sterk uiteen, aangezien elke bedrijfshal anders is. De prijs hangt af van verschillende onderdelen. Lees hier meer over de kosten. Unibouw helpt je bij het realiseren van een hal voor een scherpe prijs. Wij beantwoorden graag vrijblijvend je vragen over de prijs en kosten van hallenbouw en bieden altijd een heldere offerte.

Unibouw: jarenlange ervaring

Heb je vragen over een bedrijfshal laten bouwen? Profiteer dan van onze jarenlange ervaring en kennis over bedrijfshallen. Wij doorlopen graag alle vragen en wensen, zodat je niet tijdens verrassingen komt te staan tijdens de productie of als de bedrijfshal eenmaal gerealiseerd is. Doordat wij alle stappen van het proces kunnen beheren, kunnen wij tijdens een project snel schakelen. Wij bouwen door heel Nederland. Neem vooral vrijblijvend contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Waarom kiezen voor Unibouw?

Als je op zoek gaat naar een bouwbedrijf die jouw bedrijfshal bouwen kan, wil je natuurlijk voor de beste optie kiezen. Waarom kiezen voor Unibouw?

  • Ruim 40 jaar ervaring als bouwbedrijf voor onder meer bedrijfshallen
  • Turnkey oplevering van het project zodat je gelijk de bedrijfshal kunt gaan gebruiken
  • Wij denken mee en kunnen bij de verschillende fasen in het bouw project een bijdrage leveren
  • Wij bieden persoonlijk contact, korte lijnen en zullen altijd duidelijk en eerlijk zijn tijdens een gesprek
  • Wij bouwen bedrijfshallen van hoge kwaliteit waar jouw wensen voorop staan en rekening mee wordt gehouden
  • Vooraf helderheid over de prijs van projecten voor het bouwen van bedrijfshallen (de bouwkosten)
  • Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op voor jouw wensen rondom bedrijfshallen bouwen
  • Als bouwbedrijf zorgen wij ervoor dat je tijdens de bouw volledig ontzorgt wordt
  • Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor het laten bouwen van een bedrijfshal, een bedrijfsruimte, een bedrijfspand of een magazijn.

“Het bouwsysteem van Unibouw leent zich goed voor de voedselbranche, waar hygiënisch werken belangrijk is. Onze goede ervaring biedt zeker vertrouwen voor de toekomst!”

Edwin Noordermeer - Directeur Tuinderij Vers
Projecten

Trots op elke vierkante meter

Nieuws

Het laatste nieuws vanuit het hoofdkantoor én de bouwplaats

Stiphout Plastics klaar voor volgende stap na oplevering nieuwe bedrijfshal

Hoe fijn is het als een bouwproject perfect en helemaal volgens planning verloopt? Het correcte antwoord is antwoord A: heel …

Logistica 8 – 10 november

Hoe ziet de wereld van logistiek er straks uit? Welke rol spelen de gebruiker, het gebied, het gebouw en de …

Unibouw bouwt op torenhoog niveau bij Eindhoven Airport

Moet je binnenkort een keer op Eindhoven Airport zijn? Doe je zelf een plezier en rij voor of na je …