Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

Bedrijfshal bouwen

Is het tijd voor een nieuwe bedrijfshal? Of is het tijd dat de huidige bedrijfshal uitgebreid wordt of juist verduurzaamd? Unibouw helpt je om de nieuwbouw van je bedrijfshal te realiseren, wij zijn de specialist voor industriebouw en bedrijfshallen bouwen. Unibouw beantwoordt daarnaast al je vragen. Zo is de nieuwbouw van je bedrijfshal snel gereed. Verder staan we je van A tot Z bij gedurende het hele proces.

Een bedrijfshal kan werken als visitekaartje of showroom van je onderneming. Bij de uitvoering wil je mogelijk dat het uiterlijk in lijn is met de huisstijl van je bedrijf. Wij als bouwbedrijf zijn benieuwd wat jij in gedachten hebt als je een bedrijfhal laten bouwen wilt, zodat wij projecten kunnen leveren die hierbij aansluiten.

Bedrijfshal bouwen werkwijze

Het is logisch dat je vragen hebt als je de wens hebt om een bedrijfshal te laten bouwen. Het is tenslotte niet iets wat je dagelijks doet. Voor ons is het wel een tak waarin wij gespecialiseerd zijn. Wij gebruiken graag onze jarenlange ervaring om je te helpen bij jouw bedrijfshal bouwen. Unibouw onderscheidt zich in hallenbouw voor bedrijven door een doelgerichte en kwalitatieve aanpak. Voor een bedrijfshal bouwen kunnen we alle stappen van onze aanpak doorlopen: van analyse tot realisatie. Deze werkwijze hanteren wij al meerdere jaren voor o.a. loods bouwen, hallenbouw en nieuwbouw distributiecentrum en draagt bij aan een soepel proces van de nieuwbouw.

Nieuwe bedrijfshal: aanpak

Onze aanpak start met een analyse van je wensen rondom de bedrijfshal. Elk bedrijfspand is ten slotte uniek. Wat zijn de wensen voor het bouwproject? Indien gewenst denkt Unibouw ook mee over een geschikte bouwkavel. Dit kunnen wij doen door middel van onze online tool www.bouwgrondvinden.nl. Door middel van andere takken in onze onderneming kunnen wij tevens een financiering verzorgen. Alle elementen van de bouw van de hal vinden dus in onze eigen organisatie plaats.

Bedrijfshal bouwen: het ontwerp

In het traject van de offerte zijn de wensen en het bedrijfsproces van je nieuwe bedrijfshal het uitgangspunt. Elke onderneming heeft namelijk andere eisen en wensen waaraan de bedrijfshal moet voldoen – hij moet passen bij jouw bedrijf. Ben je op zoek naar bedrijfshallen met veel opslag ruimte? Moet er een kantoor in het ontwerp meegenomen worden om te bouwen? Moeten er een geïsoleerde hallen gebouwd worden?

Alle wensen vanuit jouw organisatie als opdrachtgever worden hier meegenomen, zodat de kosten helder worden. Ben je akkoord, dan starten we met de ontwerpfase. Ook nu al houden we rekening met de praktische eisen aangaande de nieuwbouw. De 3D-tekeningen tonen een zeer realistisch beeld van hoe je nieuwe bedrijfshal eruit zal gaan zien.

Bedrijfshallen en systeembouw

Na de concept-, teken & ontwerp- en constructiefase gaan we direct van start met de hallenbouw. Omdat Unibouw werkt met een degelijk en kwalitatief bouwsysteem dat gedeeltelijk prefab is, realiseren we korte bouwtijden voor hallenbouw. Als bouwbedrijf willen we voorkomen dat projecten over een te lange tijd gerealiseerd worden. Ook de afwerking verzorgen wij volledig: de hal wordt turnkey opgeleverd. Zo kun je direct aan de slag in de splinternieuwe hal voor je bedrijf. Zo bieden wij een extreem snelle bouwtijd tegen lage overheadkosten.

Prijzen bedrijfshallen

Als je een bedrijfhal bouwen gaat, wil je natuurlijk voor de begroting weten welk bedrag je hiervoor moet reserveren. De prijzen van bedrijfshallen lopen sterk uiteen, aangezien elke bedrijfshal anders is. De prijs hangt af van verschillende onderdelen. Lees hier meer over de kosten. Unibouw helpt je bij het realiseren van een hal voor een scherpe prijs. Wij beantwoorden graag vrijblijvend je vragen over de prijs en kosten van hallenbouw en bieden altijd een heldere offerte.

Unibouw: jarenlange ervaring

Heb je vragen over een bedrijfshal laten bouwen? Profiteer dan van onze jarenlange ervaring en kennis over bedrijfshallen. Wij doorlopen graag alle vragen en wensen, zodat je niet tijdens verrassingen komt te staan tijdens de productie of als de bedrijfshal eenmaal gerealiseerd is. Doordat wij alle stappen van het proces kunnen beheren, kunnen wij tijdens een project snel schakelen. Wij bouwen door heel Nederland. Neem vooral vrijblijvend contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Waarom kiezen voor Unibouw?

Als je op zoek gaat naar een bouwbedrijf die jouw bedrijfshal bouwen kan, wil je natuurlijk voor de beste optie kiezen. Waarom kiezen voor Unibouw?

  • Ruim 40 jaar ervaring als bouwbedrijf voor onder meer bedrijfshallen
  • Turnkey oplevering van het project zodat je gelijk de bedrijfshal kunt gaan gebruiken
  • Wij denken mee en kunnen bij de verschillende fasen in het bouw project een bijdrage leveren
  • Wij bieden persoonlijk contact, korte lijnen en zullen altijd duidelijk en eerlijk zijn tijdens een gesprek
  • Wij bouwen bedrijfshallen van hoge kwaliteit waar jouw wensen voorop staan en rekening mee wordt gehouden
  • Vooraf helderheid over de prijs van projecten voor het bouwen van bedrijfshallen (de bouwkosten)
  • Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op voor jouw wensen rondom bedrijfshallen bouwen
  • Als bouwbedrijf zorgen wij ervoor dat je tijdens de bouw volledig ontzorgt wordt
  • Bij ons ben je ook aan het juiste adres voor het laten bouwen van een bedrijfshal, een bedrijfsruimte, een bedrijfspand of een magazijn.

Veelgestelde vragen over een bedrijfshal bouwen

Wat zijn de kosten voor een bedrijfshal bouwen?

Het is altijd aan te raden om een bedrijfshal op maat te laten bouwen. Zo betaal je nooit te veel. Bij Unibouw leveren we volledig maatwerk. De bedrijfshal wordt volledig naar jouw wensen en eisen ingericht. Een plan dat volledig past bij jouw onderneming. Zo betaal je ooit te veel en heb je een bedrijfshal die maximaal functioneert bij jouw bedrijf. Hoe duur het bouwen van een bedrijfshal is hangt af van een aantal factoren, de oppervlakte en de locatie zijn de factoren die het zwaarste wegen. Lees ook meer over de kosten van een bedrijfshal op maat bouwen.

Wie kan bedrijfshal van meer dan 10.000m3 bouwen?

Unibouw helpt u graag aan een bedrijfshal van meer dan 10.000m3. Dit is geen makkelijke opgave, maar bij Unibouw is geen berg te hoog. Als je op zoek bent naar de juiste partner voor het bouwen van een grote bedrijfshal, dan zijn wij de partner die je zoekt. Wij maken gebruik van efficiënte en verantwoorde methodes die we hebben ontwikkeld door jarenlange ervaring. Bij Unibouw weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Wij ontwikkelen samen met jou een plan om de bedrijfshal zo snel en efficiënt mogelijk te bouwen tegen de beste prijs, terwijl we ook een pand bouwen dat perfect past bij jouw bedrijf.

Waar moet ik rekening mee houden bij bedrijfshal bouwen?

Dit is een vraag die we vaak krijgen. Het voornaamste waar je rekening mee dient te houden, vooral als je nog niet zo goed weet hoe de bedrijfshal eruit moet komen te zien, is het budget. Ook is het handig om al wel goed na te denken over de ruimte die je nodig hebt. Ook is het belangrijk te bepalen waar je het pand graag zou willen bouwen. Deze factoren staan met elkaar in verbinding, maar vooral het maximum budget is belangrijk om van te voren te definiëren. Als je er niet helemaal uitkomt dan staan wij van Unibouw ook altijd paraat.

Kan ik offerte ontvangen voor een bedrijfshal bouwen?

Ja, dat kan. Met Unibouw ga je met een partner in zee die een bedrijfshal volledig op maat kan realiseren. Wanneer je benieuwd bent wat wij voor je kunnen beteken dan kun je bij ons een offerte aanvragen. Wanneer je dit doet ontvang je deze binnen een aantal werkdagen. We gaan wat ons betreft zo snel mogelijk in gesprek om een plan te ontwikkelen voor het realiseren van de bedrijfshal. Wij werken met specifieke en haalbare doelen, die op tijd en kosten gebaseerd zijn. Zo heb je altijd duidelijkheid en weet je waar je aan toe bent.

Wat is de doorlooptijd voor een project voor een bedrijfshal?

Dit is lastig te zeggen, gezien Unibouw volledig maatwerk levert kan, afhankelijk van het project de tijdsduur soms verschillen. Een gecompliceerd en groot project neemt vanzelfsprekend meer tijd in dan een project dat simpeler en in kortere tijd te realiseren valt. Gemiddeld duurt het realiseren van een bedrijfshal echter tussen de 6 en de 8 maanden. Dus in principe kun je er meestal vanuit gaan dat je binnen een jaar van je nieuwe bedrijfshal kunt profiteren.

“Door een directe manier van communiceren en een pragmatische manier van handelen met opdrachtgevers en andere belanghebbenden hebben we er gezamenlijk in een kort tijdsbestek iets moois van kunnen maken!”

Janco van de Graaf - Projectmanager Developments Next Level
Projecten

Trots op elke vierkante meter

Nieuws

Het laatste nieuws vanuit het hoofdkantoor én de bouwplaats

Unibouw laat state-of-the-art distributiecentrum levenslicht zien in Born 

In Born komt iets moois van de grond. Daar zijn we gestart met de bouw van een royaal en luxe …

Commercieel directeur Tom Kropf versterkt Unibouw

De commerciële afdeling van Unibouw heeft zich versterkt met het aantrekken van Tom Kropf als Commercieel Directeur. Het een strategische …

𝗪𝗶𝘀𝘁 𝗷𝗲 𝗱𝗮𝘁: energiemanagementsysteem

Er vanaf 1 januari 2024 een 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝗶𝗲𝗯𝗲𝘀𝗽𝗮𝗿𝗶𝗻𝗴𝘀𝗽𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁 van kracht is in Nederland. Gebouwen met een jaarlijks energieverbruik vanaf 50.000 kWh …