Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

Bedrijfshal bouwen kosten

Het bouwen van een bedrijfshal kan redelijk oplopen in kosten. Wanneer je dat nieuwe bedrijfspand laat bouwen dan ben je uiteraard op zoek naar een partner met jarenlange ervaring die een nieuw bedrijfspand bouwen met hoogwaardige kwaliteit en met een extreem snelle bouwtijd. Dan ben je bij Unibouw aan het juiste adres.

Wie zijn wij?

Unibouw bouwt realiseert bedrijfspanden evenals bedrijfsruimtes en magazijnen tegen een scherpe prijs waardoor er bij ons als ontwerpende bouwer sprake is van een relatief lage investering voor een hoogwaardig bedrijfspand. Wij zijn al jarenlang actief op de markt en onderdeel van bouwend Nederland. Wij weten aan de hand van de wensen van een klant precies wat hij of zij nodig heeft van een bedrijfspand.

Bedrijfshal bouwen prijs

Het plakken van een prijskaartje op een bedrijfshal is lastig. Dat komt omdat we bij Unibouw staan voor het leveren van maatwerk voor onze klanten wat leidt tot lagere maandlasten en lagere exploitatiekosten.

Hoe komen de kosten tot stand?

Wij geven dus geen prijzen door middel van een ´onderstaande tabel´ zoals vele bouwbedrijven dat wel doen. Wat een bedrijfshal kost is afhankelijk van verschillende factoren die met de klant te maken hebben.

Wij gaan het hier vooral hebben over hoe de prijs van de totale investering tot stand komt en hoe je de kosten voor een bedrijfshal bouwen goed in de hand kunt houden.

> De locatie

De locatie is het eerste waar men naar kijkt wanneer je wilt weten wat een geïsoleerde bedrijfshal kost gemiddeld. De grondkosten kunnen per locatie hevig verschillen. Dit kan zijn vanwege de grondprijs en de rente over de grond.

> Bouwrijp maken van de grond

Daarnaast hangt het er ook weer vanaf hoeveel kosten het met zich meebrengt om de grond bouwrijp te maken voor een geïsoleerde loods.

Hierbij kun je denken aan eventuele sloopwerkzaamheden of het aanleggen van wegen. Daarnaast heeft de locatie op zich ook invloed op de bouwkosten. Zijn heipalen bijvoorbeeld wel of niet nodig?

> Het aantal vierkante meters

Het aantal vierkante meters heeft, logisch ook, een grote invloed op de kosten voor een bedrijfspand. De prijs voor bedrijfspanden kwam hierop neer voor een groot gedeelte in eerdere projecten.

Hoe bepaal je het aantal vierkante meter?

Hoe groot is je bedrijf, welke groei heb je voor ogen, wat betekent dat voor de oppervlakte die nodig is voor een productiehal en/of kantoren? Hoeveel parkeerplaatsen heb je nodig? Samen met jou bespreken we wat echt belangrijk is voor het bouwen van loodsen voor jouw bedrijf.

De eerste offerte

Bij de eerste offerte kunnen eventueel een aantal richtprijzen worden gegeven over hoeveel het realiseren tegen bepaalde afmetingen of met een bepaalde afwerking ongeveer gaat kosten. Deze zijn dan geheel op jouw wensen gebaseerd.

Jij bent de baas

Wanneer het echter op de werkwijze, uitvoering en realisatie aankomt gaan we toch liever met jou in gesprek. Samen stellen we een plan op betreft hoe het pand het beste gebouwd kan worden.

Jouw input voor een representatief eindproduct

Onze architect is altijd erg gebrand op de input van de bedrijven zelf zodat jouw bedrijfspand, productiehal, opslagloods, magazijn, etcetera, zo representatief mogelijk gerealiseerd kan worden.

Het productieproces

Dan verder met het productieproces. Dit speelt ook een belangrijke rol op het gebied van een bedrijfshal bouwen kosten. Heb je een redelijk vlakke vloer nodig voor jouw productie of juist een extra vlakke vloer?

Meer handelingen vereist

In het laatste geval zijn er meer handeling vereist op een vloer super vlak af te werken, wat kan zorgen voor hogere kosten. Hetzelfde geldt voor andere eigenschappen van het gebouw die voor het productieproces belangrijk zijn.

Geïsoleerde bedrijfshal, de look en feel

Het oog wil immers ook wat, en het is ook belangrijk dat er een prettige werkomgeving wordt gerealiseerd voor je werknemers. Hierin denken wij ook maar al te graag met je mee. We kunnen je laten zien welke mogelijkheden er zijn voor het uiterlijk van een bedrijfspand en welke effecten deze keuzes hebben.

Gebruik van groen

Er kan bijvoorbeeld gebruik gemaakt worden van groen in en om het bedrijfspand. Dit heeft een positief effect op het werkplezier van de medewerkers en hun gezondheid.

Duurzaamheid

Unibouw houdt ook altijd een oogje op duurzaamheid. Als bouwend Nederland moeten wij ons daar mee bezig houden voor een verantwoordelijke toekomst, zodat het bouwen van een bedrijfshal goed is voor jouw bedrijf, en voor mens en milieu.

Zo kunnen we bijvoorbeeld kijken naar circulaire materialen, of we kunnen andere materialen gebruiken die van nature al duurzaam zijn zoals bijvoorbeeld een stalen loopdeur, dubbelwandig staal of dubbelwandige staalpanelen. Zo gaat jouw pand lang mee en draag je bij aan het verantwoordelijker realiseren van Nederlandse bedrijfspanden.

Kies voor de jarenlange ervaring van Unibouw

Er is geen aannemer met zoveel ervaring in nieuwbouw bedrijfspanden. Wij bouwen bedrijfshallen van hoogwaardige materialen, maar toch weten we de gemiddelde prijs laag te houden waardoor een hogere investering voor jouw niet nodig is.

Wat een bedrijfspand kost gemiddeld is voor de manier waarop wij onze service leveren lastig te zeggen, maar het feit dat wij niet direct een prijsindicatie kunnen geven is juist positief! De prijs is namelijk altijd volledig representatief aan jouw eisen.

Wél een helder kostenplaatje

Als er eenmaal duidelijkheid over de wensen is dan geven wij uiteraard wel een helder kostenplaatje. Maximale transparantie is voor ons zeer belangrijk. Zo weet je precies waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

Bouwen doen we samen

Samen maken we een plan van aanpak, en dan kan ook besproken worden hoe we een hoogwaardig bedrijfspand realiseren, en hoe we de exacte financieringskosten zo laag mogelijk houden.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vooral contact met ons op en zet de eerste stap naar de bouw van je nieuwe bedrijfspand vandaag nog!

Veelgestelde vragen

Wat is de prijs voor een bedrijfshal bouwen per m2?

Een precieze indicatie geven is lastig omdat wij echt maatwerk leveren en dus per klant kijken hoe een plan eruit moet zien en dus ook wat de prijs voor de bedrijfshal gaat zijn. Gemiddeld liggen de prijzen per vierkante meter zo tussen de 100 en 350 Euro per vierkante meter. Wat de kosten precies worden zullen we met je doornemen als we samen het plan gaan opstellen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Hoe lang duurt de bouw van een bedrijfshal?

Unibouw levert volledig maatwerk. Hierdoor kan de tijdsduur van het project soms verschillen. Vanzelfsprekend neemt een ingewikkeld project vanzelfsprekend meer tijd in beslag dan een project dat we een stuk makkelijker kunnen realiseren. Gemiddeld duurt het realiseren van een bedrijfspand zo tussen de 6 en de 8 maanden. In principe kun je er altijd vanuit gaan dat je binnen een jaar kunt profiteren van je nieuwe bedrijfshal. Als je een gerichte indicatie wilt, dan kun je het beste zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wat kost het bouwen van een nieuw bedrijfspand met hal?

Het is lastig om een precieze indicatie te geven aangezien we bij Unibouw de persoonlijke benadering hanteren. Wij maken een specifiek plan voor iedere klant. Aan de hand van dit plan bepalen we wat er nodig is voor het bouwen van de bedrijfshal en dus ook wat de kosten hiervan zijn. Afhankelijk van het plan worden de kosten per vierkante meter bepaald, en afhankelijk van het aantal vierkante meter worden de totale kosten van de bedrijfshal bepaald.

Zitten bij de kosten van een bedrijfshal bouwen isolatie inbegrepen?

Een geïsoleerde bedrijfshal valt in kosten vaak iets hoger uit. Echter, hoe hoog deze kosten zijn dat valt niet specifiek te zeggen, omdat we bij Unibouw per klant kijken hoe hoog deze kosten zijn afhankelijk van de wensen en intenties van de bedrijfshal. Het handigste is om vandaag nog een vrijblijvende offerte aan te vragen. Daarmee weet je binnen no-time wat de kosten voor jouw bedrijfspand precies zijn, en hoe lang het duurt om het bedrijfspand te realiseren. Wil je weten wat Unibouw voor jou kan betekenen? Vraag dan nu een offerte aan!

Kan ik een vrijblijvende offerte ontvangen voor de kosten van een bedrijfshal bouwen?

Ja, dat kan. Je kunt bij Unibouw vandaag nog een vrijblijvende offerte aanvragen voor het bouwen van je bedrijfshal. Dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag door te kijken wat we voor je kunnen doen, en hoe het algemene kostenplaatje eruit gaat zien. Ook kunnen we afhankelijk van jouw situatie bijsturen waar nodig. Ook als je er zelf nog niet helemaal uitkomt, dan kunnen we gerust helpen. Dus, wil je weten wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan!

Het voordeel was dat Unibouw deze Duitse kennis had maar de communicatie in het Nederlands gevoerd kon worden

Stephanie Loven | Max Trading/Loven
Projecten

Trots op elke vierkante meter

Nieuws

Het laatste nieuws vanuit het hoofdkantoor én de bouwplaats

Oplevering eerste dubbellaags warenhuis voor DSV

Logistiek dienstverlener DSV groeit en groeit. Om die groei te kunnen bijbenen, zoekt het bedrijf met regelmaat naar nieuwe warehouselocaties. …

Nieuw bedrijfspand Quantiparts ruim vóór geplande datum opgeleverd

Natuurlijk, op de bouwplaats dragen we altijd helmen en veiligheidsschoenen. Maar je zou ook kunnen vermoeden dat onze mensen die …

Unibouw laat state-of-the-art distributiecentrum levenslicht zien in Born 

In Born komt iets moois van de grond. Daar zijn we gestart met de bouw van een royaal en luxe …