Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

E-commerce

Efficiënter werken? Uitbreiden, uitbouwen, of een nieuwbouw bedrijfshuisvesting realiseren voor jouw bedrijf? Huren, kopen of leasen? Unibouw realiseert optimale bedrijfshuisvesting in de e-commerce. Onze adviseurs denken bovendien ook mee in financiële oplossingen. Wat jouw plannen ook zijn, Unibouw doet een aanbod met een hoogwaardige uitstraling en een scherpe prijsstelling.

Optimaal design

Dankzij jarenlange ervaring weten onze adviseurs precies met welke vraagstukken jij te maken hebt. Zij brengen samen met jou in kaart waar de aan- of nieuwbouw van jouw logistieke centrum of bedrijfshal aan moet voldoen. Onze architect, logistiek adviseur, projectcoördinator en onze vaste partners werken intensief samen om het beste ontwerp tot stand te brengen. Het grote voordeel hiervan is dat het ontwerp technisch uitvoerbaar én binnen het budget te realiseren en dat er tijdens de uitvoering geen aandacht meer hoeft te worden geschonken aan detaillering.

Unibouw biedt ondernemers die daar behoefte aan hebben een unieke, kosteloze consultancy service aan. Hiermee gaan we voor de start van de bouw terug naar de kern: Wat wil je precies bereiken met het nieuwe pand? Wat is het doel? Is dat om sneller, efficiënter en/of duurzamer te kunnen werken? Om specifieke problemen op te lossen? Om uiteindelijk kosten te besparen? Om nieuwe markten aan te boren? Om het logistieke proces anders in te kunnen richten? Met onze schat aan bouwkundige en bedrijfskundige ervaring kunnen wij een scherpe analyse maken en op basis daarvan een doeltreffend en slim ontwerp neerleggen. Dit helpt jou bij het behalen van een goed bedrijfsresultaat.

Werkwijze

Unibouw neemt alle verantwoordelijkheid op zich in de voorbereiding, tijdens de bouw, maar ook daarna. De samenwerking is daarbij zo intensief als jij wenst. Zo kunnen wij heel sec een ontwerp realiseren. Of van A tot Z betrokken zijn, van de totstandkoming van het ontwerp tot de vergunningsaanvraag.

Snel operationeel

De nieuwbouw van een logistiek centrum is sneller klaar dan je denkt. Ons modulaire bouwsysteem zorgt voor korte bouwtijden met een kwalitatief hoogwaardige afwerking. Wij leveren altijd binnen de gestelde termijnen. Turnkey, dat wil zeggen dat jij alleen maar de sleutel hoeft om te draaien en direct aan de slag kan met de inrichting van het nieuwe logistieke centrum.

Strategische vestigingslocatie

Voor ondernemers in de e-commerce is een strategische vestigingslocatie essentieel. Een uitstekende arbeidsmarkt en multimodale bereikbaarheid zijn belangrijke vereisten. Daarnaast zien we door de opkomst van last mile delivery dat logistieke hubs aan de rand van de stad met name voor e-commerce-ondernemers steeds belangrijker worden. Momenteel is er echter sprake van extreme krapte op de grondmarkt. Het antwoord hierop? Bouwgrondvinden.nl.  

In Nederland biedt Bouwgrondvinden.nl het meest complete overzicht voor commerciële bouwgrond. De database is ontwikkeld met behulp van input van talloze grondeigenaren en wordt dagelijks aangevuld met nieuwe bouwgrond. Compleet én actueel dus. Bouwgrondvinden.nl biedt bovendien waardevolle informatie en toegang tot kavels die veelal niet bekend zijn in de markt.

Duurzaamheid

Ieder bouwwerk wordt met de grootste zorgvuldigheid gebouwd, waarbij de laatste standaarden en normeringen op het gebied van duurzaamheid in acht worden genomen. De focus ligt hierbij op circulariteit. Doordat onze modulaire werkwijze en een gedegen voorbereiding bouwen wij snel en efficiënt, met minimale verspilling. Unibouw is in het bezit van de ISO 14001 certificering en heeft al vele bedrijfshallen gebouwd die een BREEAM certificering hebben ontvangen.

Lees ook meer over bouwen voor de leisure branche.

Nieuws

Het laatste nieuws vanuit het hoofdkantoor én de bouwplaats

Werk aan de winkel in Roosendaal: Unibouw en Brisck bouwen nieuw Picnic-pand

Unibouw en Brisck hebben elkaar weer gevonden. We werkten in het verleden al veel en goed samen met onze bevriende …

Unibouw bouwt modieus nieuw warehouse voor Modexpress in Helmond

Dat Helmond behalve een sportieve ook een modieuze stad is, mag als algemeen bekend worden beschouwd. Dat is niet op …

LSE Venlo klaar voor volgende stap in fonkelnieuw distributiecentrum

Het is een kwestie van geduld. Zo begint het refrein van Limburg, misschien wel het bekendste nummer van Rowwen Hèze. …

Projecten

Trots op elke vierkante meter