Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

Certificaten & Voorwaarden

Bij Unibouw hechten we veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Vandaar dat wij in het bezit zijn van een aantal certificaten. Bekijk hieronder onze certificaten.

ISO 9001:2015

Is een managementsysteem voor de kwaliteit van je processen. Deze versie is een opvolger van ISO 9001:2008. ISO 9001:2015 is gebaseerd op de nieuwe HLS (High Level Structure), wat ervoor zorgt dat er consistentie bestaat. Door middel van de ISO 9001 zorgen wij ervoor dat wij voldoen aan de eisen van de klant en aan de wet- en regelgeving. Daarnaast kunnen wij hierdoor inspelen op risico’s, kansen, bedreigingen, toekomstige behoeften en verwachtingen. Zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het.

ISO 14001:2015

Met deze certificering laten wij als Unibouw zien dat we voldoen aan de wet- en regelgeving voor een milieumanagementsysteem. ISO 14001:2015 is de standaard om milieuprestaties te verbeteren en internationaal de kwaliteit van het milieumanagementsysteem aan te tonen. Door middel van dit milieumanagementsysteem kunnen wij een bij Unibouw passend milieubeleid ontwikkelen en de uitvoering hiervan waarborgen.

VCA

Biedt een groot aantal handvaten om op een veilige, gezonde en milieuvriendelijke manier te kunnen werken op plekken met grote risico’s. VCA staat voor VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) Checklist Aannemers. Voor Unibouw geldt dit voornamelijk voor de bouwplaatsen. Als VCA gecertificeerde onderneming kunnen wij aantonen dat wij voldoen aan de verplichtingen vanuit de Arbowet. Onze projectleiders, uitvoerders en onderaannemers zijn in het bezit van een VCA certificaat, wat wil zeggen dat zij over de juiste kennis beschikken van de veiligheidsvoorschriften en hier ook naar handelen.

PEFC

Is het keurmerk voor duurzaam bosbeheer. Dit keurmerk garandeert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos. De boseigenaren die PEFC gecertificeerd zijn, houden hun bosareaal in stand door de kernwaarden van PEFC na te leven. Het keurmerk* garandeert, indien gewenst, onze opdrachtgever dat de duurzaamheidseisen volledig ingevuld worden.

FSC®

Unibouw werkt met verschillende materialen. Eén daarvan is hout. Het FSC® keurmerk laat zien dat het hout dat Unibouw op verzoek gebruikt afkomstig is uit een bos dat onafhankelijk is beoordeeld als een goed beheerd bos volgens de normen voor milieu (duurzaam), sociale omstandigheden en economie. Hierdoor zijn bossen beschermd voor huidige en toekomstige generaties. FSC staat voor Forest Stewardship Council®, een internationale, non-profitorganisatie opgericht om het verantwoord beheer van bossen te bevorderen. Door middel van een onafhankelijke audit is Unibouw in het bezit van het FSC certificaat* onder licentiecode FSC-C133364.

Voorwaarden

Inkoopvoorwaarden

Bekijk document

Verkoopvoorwaarden

Bekijk document

Bouwplaatsreglement

Bekijk document

Beleidsverklaring

Bekijk document