Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

Bouwgrond

Hulp nodig bij het zoeken? Al een kavel op het oog? Hoe zit het met de bereikbaarheid? En de arbeidsmarkt? Of wil je juist hulp bij het verkopen van bouwgrond? Alles rondom het onderwerp bouwgrond komt samen bij Bouwgrondvinden.nl: dochteronderneming van Unibouw.

Bouwgrondvinden.nl

Bouwgrondvinden.nl is hét platform voor het vinden, kopen en verkopen van bouwgrond voor bedrijfsmatig vastgoed. Bouwgrond wordt steeds schaarser waardoor het voor bedrijven steeds moeilijker wordt om een geschikte kavel te vinden. Bovendien wil je hier als ondernemer zo min mogelijk mee bezig zijn en je focussen op je core business. Dit is waarom de markt Bouwgrondvinden.nl nodig heeft en in de toekomst nóg meer nodig zal hebben.

Door vraag en aanbod rechtstreeks aan elkaar te koppelen, wordt jouw zoektocht naar bouwgrond efficiënter, sneller en succesvoller. Bouwgrondvinden.nl is dagelijks bezig met bouwgrond en dus zeer goed op de hoogte van actuele grondposities en aanverwante marktontwikkelingen. Via Bouwgrondvinden.nl krijg je toegang tot informatie en kavels die veelal niet bekend zijn in de markt.

In Nederland biedt Bouwgrondvinden.nl het meest complete overzicht voor commerciële bouwgrond. De database is ontwikkeld met behulp van input van talloze grondeigenaren en wordt dagelijks aangevuld met nieuwe bouwgrond. Compleet én actueel dus. Of je nu op zoek bent naar bouwgrond voor een bedrijfshal, een bedrijfspand, een magazijn of andere bedrijfsruimte.

Groot netwerk

Unibouw en Bouwgrondvinden.nl hebben een groot netwerk. Wij hebben de juiste contacten om bouwgrond te vinden die wél volledig aansluit op jouw wensen en doelen. Laat ons je helpen!

Locatie-inventarisatieservice

Naast de openbaar beschikbare databank biedt Bouwgrondvinden.nl de locatie-inventarisatieservice aan. Dat werkt als volgt. We bekijken samen jouw zoekvraag en analyseren de specifieke locatiecriteria. Welke factoren hebben invloed op jouw optimale bedrijfslocatie en daarmee ook op jouw rendement? Op basis van deze zoekcriteria gaan wij bekijken welke locaties bij jouw onderneming passen. De geschikte locaties presenteren wij en daaruit volgt een locatie top drie. Aan de hand hiervan bepalen wij welke locatie jouw bedrijf het hoogste rendement kan bieden. Mocht je uiteindelijk met Unibouw gaan bouwen op deze locatie, dan is deze service geheel kosteloos.

Analyse

Een goede oplossing begint bij een grondige analyse

Bouwgrond

Bouwgrond vind je met Bouwgrondvinden.nl

Financiering

Er is meer mogelijk dan je denkt

Ontwerp

Jouw wensen zijn leidend

Realisatie

Snel en efficiënt bouwen met beheersbare kosten

Beheer & onderhoud

Jouw investering in goede handen