Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

Bedrijfsruimte bouwen

Ben je op zoek naar mogelijkheden voor je nieuwe bedrijfspanden? Ben je op zoek naar een aannemer die weet wat efficiënt werken is? En die alles in overleg van A tot Z voor elkaar krijgt? Zoek dan niet verder! Wij van Unibouw beschikken over jarenlange ervaring en alles wat nodig is bij het realiseren van bedrijfspanden van hoogwaardige kwaliteit. Voor bedrijfsruimte bouwen ga je naar Unibouw!

Waarom een bedrijfspand bouwen bij Unibouw?

Wil je een bedrijfspand bouwen? Wij begrijpen maar al te goed dat in bepaalde situaties meer bedrijfsruimte nodig is om verder te kunnen groeien. Of je nu voor het eerst een bedrijfsruimte, een bedrijfshal, een magazijn of kantoor laat bouwen, of dat je een extra pand wilt neerzetten. Wanneer je kiest voor een bedrijfspand van Unibouw dan profiteer je van vele jaren met ervaring.

We hebben de afgelopen jaren al veel mooie projecten mogen doen. Wij zijn de meest veelzijdige partner van Nederland! Met onze ervaring en team van vakbekwame mensen overtreffen wij al je verwachtingen.

Alle nodige begeleiding bij een bedrijfspand bouwen

Wij bouwen niet alleen – wij zijn een betrouwbare partner die je ook adviseert en begeleidt door het gehele traject. Vanaf het moment dat het onderwerp nieuwbouw bedrijfspand ter sprake komt tot het moment dat het gehele project gerealiseerd is. Wij zijn een onderneming met een groot netwerk van vakbekwame mensen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij kunnen overal in Nederland nieuwe bedrijfsruimte realiseren tegen een scherpe prijs. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij nodigen je uit om de rest van de pagina te bekijken en daarna vrijblijvend contact met ons op te nemen. We vertellen graag meer over alle mogelijkheden betreft een bedrijfspand bouwen. Ook voor bijvoorbeeld een nieuw distributiecentrum ben je bij ons aan het juiste adres.

Nieuwbouw bedrijfspand door onze experts

Als het gaat om een bedrijfspand bouwen zijn wij de meest veelzijdige aannemer die je kunt vinden. De realisatie van een bedrijfspand, daar komt immers veel bij kijken. Van het ontwerpen tot het opleveren van het pand, van een kantoorruimte tot een magazijn laten bouwen. Voor al je wensen zit je bij ons goed. Wij hebben ook ruimte ervaring in de leisure branche.

Jarenlange ervaring

Door onze bakken met ervaring kunnen wij bedrijfsruimte realiseren door zo efficiënt mogelijk werken. Door onze kennis en ervaring houden wij de kosten laag en kunnen wij een hoogwaardige kwaliteit pand bouwen.

Unibouw beschikt over een groot team van vakbekwame mensen die allen samenwerken en voor de bouw van bedrijfspanden graag de handen uit de mouwen steken.

Doelgericht bestemmingsplan

Gedurende het bouwtraject zullen wij je begeleiden, tot de oplevering en daarna. Wij stellen samen een doelgericht bestemmingsplan op waar jij maximaal bij betrokken bent. Je wordt betrokken wij het ontwerp, de indeling, de objecten, en de rest van de opdracht.

Wij begeleiden jou met onze expertise, maar uiteindelijk draait het project uiteraard om jou. We onderhouden een korte lijn met onze klanten, hierdoor kunnen wij snel schakelen om jouw project succesvol af te ronden.

Passend ontwerp

We vertalen jouw wensen graag naar een passend ontwerp. Wij realiseren een ontwerp dat financieel en economisch verantwoord is. Heb je al een ontwerp voor je bedrijfspand? Dan kunnen wij hier uiteraard ook mee aan de slag.

Offerte aanvragen voor je nieuwe bedrijfspand?

Wil je meer weten over een bedrijfspand bouwen? Ben je benieuwd naar wat het realiseren van een bedrijfspand van jouw wensen aan bouwkosten met zich meebrengt? Je kunt dan bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Dan kunnen wij de kosten berekenen. Wij zorgen ervoor dat je bij een bedrijfspand bouwen niet onverwachts te maken krijgt met kosten waar je niet op rekent. Wij zijn open en transparant over onze diensten. Wij gaan graag voor je aan de slag!

Waar op letten bij een bedrijfsruimte?

Uiteraard kun je bij ons ook terecht wanneer je nog niet echt een idee hebt van hoe je het plaatje voor je ziet. Onze architect kan je bijstaan in een realistisch en verantwoord bedrijfspand. Wij geven je graag nog een aantal aandachtspunten mee die je moet overwegen alvorens contact met ons op te nemen. Als je er niet uit komt kunnen we je ook hierbij helpen.

> Kies een locatie die past bij je bedrijfsvoering

Je kunt je hier door ons over laten adviseren. Kijk naar zaken als omgeving, bereikbaarheid en bedrijfsactiviteiten. Maar laat ook toekomstbestendigheid niet achterwege.

> Denk na over de mogelijke financiering

Je kunt het beste altijd gaan voor het bedrijfspand in eigendom verwerven. Dan kan het pand altijd helemaal naar jouw wensen gerealiseerd worden. Daarnaast zal de investering zich op lange termijn ook terugverdienen en de rente is lager dan de huurprijzen van een soortgelijke bedrijfsruimte.

> Je kunt duurzaam bouwen overwegen

Dit kan een hoop voordeel opleveren, lagere exploitatiekosten, veiligere werkomgeving en het bedrijfspand blijft waardevast. Daarnaast zullen financiering verstrekkers eerder bereid zijn tot het financieren van vastgoed wanneer dit onder toezicht en bepaalde voorwaarden duurzaam gebouwd wordt.

> Beeld je diverse toekomstscenario’s in

Wat zijn je verwachting van groei en krimp binnen de branche waarin je actief bent? Denk bijvoorbeeld aan de gevolgen van automatisering en digitalisering en andere maatschappelijke trends.Het is belangrijk altijd vooruit te blijven kijken en niet alleen naar het nu. Je moet het grotere plaatje kunnen zien. Afhankelijk daarvan kun je jouw wensen voor een bedrijfspand beter afstemmen. Bieden maatschappelijke trends kansen of juist beperkingen? Over 5 jaar kan alles ineens weer anders zijn en heb je wellicht (en vaak is dat ook zo) meer capaciteit en ruimte nodig.

Veelgestelde vragen

Is het duur om een bedrijfsruimte te laten bouwen?

Het bouwen van een bedrijfsruimte kan kosten met zich meebrengen, maar het hangt af van verschillende factoren. Denk aan de grootte, locatie en specifieke wensen voor het project. Gelukkig kan Unibouw je als expert helpen om een efficiënt en betaalbaar plan op te stellen. We hebben veel ervaring en kunnen je een realistisch beeld geven van de kosten. Zo weet je waar je aan toe bent en kunnen ze je begeleiden om de beste financiële beslissingen te nemen. Meer weten? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met ons op over de kosten van een bedrijfsruimte laten bouwen.

Waar moet ik op letten bij het laten bouwen van een bedrijfsruimte?

Bij het bouwen van een bedrijfsruimte zijn er een paar belangrijke dingen om in gedachten te houden. Denk aan de locatie, functionaliteit, duurzaamheid en toekomstige uitbreidingsmogelijkheden. Unibouw is hierin gespecialiseerd en kan je helpen met het ontwerpen en realiseren van een bedrijfsruimte die precies aan jouw behoeften voldoet. We hebben ervaring met allerlei projecten, dus we weten precies waar je op moet letten voor een functioneel en duurzaam gebouw. Stap 1: Definieer duidelijk het doel van de ruimte en de gewenste functionaliteiten. Denk aan het aantal werkplekken, opslagruimte, productieruimte en meer. Wij denken graag mee!

Kan een nieuwe bedrijfsruimte duurzaam gebouwd worden?

Absoluut! Een nieuwe bedrijfsruimte kan zeker duurzaam gebouwd worden. Tegenwoordig is duurzaam bouwen een belangrijke focus in de bouwsector vanwege de groeiende aandacht voor milieubewustzijn en energie-efficiëntie. Een duurzame bedrijfsruimte maakt gebruik van groene bouwmaterialen, energiezuinige technologieën, en slimme ontwerpen om de impact op het milieu te minimaliseren en kosten op de lange termijn te verlagen. Bouwbedrijven zoals Unibouw hebben expertise in duurzaam bouwen en kunnen helpen bij het realiseren van een milieuvriendelijke en energiezuinige bedrijfsruimte die bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Voor welke sectoren is een nieuwbouw bedrijfsruimte interessant?

Een nieuwbouw bedrijfsruimte kan interessant zijn voor verschillende sectoren, zoals industrie. Denk aan productiebedrijven die behoefte hebben aan specifieke faciliteiten en ruimte voor productieprocessen. Maar ook de logistiek: voor distributiecentra en opslagfaciliteiten die strategisch gelegen zijn voor een efficiënte logistieke operatie. En wat te denken van bedrijven die een modern en functioneel kantoorpand willen met ruimte voor werknemers en vergaderfaciliteiten. Unibouw heeft ervaring in het ontwerpen en bouwen van oplossingen op maat voor verschillende soorten bedrijven. We begrijpen de specifieke behoeften van elke sector en kunnen een perfect passende ruimte creëren die aansluit bij jouw bedrijfsprocessen.

Kan een bouwbedrijf me adviseren over alle stappen voor een bedrijfsruimte bouwen?

Ja, zeker! Unibouw is een ervaren bouwbedrijf dat je kan adviseren en begeleiden bij alle stappen van het bouwproces. Van het opstellen van een haalbaarheidsstudie en het verkrijgen van de benodigde vergunningen tot het ontwerpen en bouwen van je bedrijfsruimte. We hebben de expertise om jouw visie om te zetten in een concreet en succesvol project. Daarnaast kunnen we je assisteren bij het ontwerpen van de bedrijfsruimte en het maken van de juiste keuzes voor duurzame materialen en energie-efficiënte oplossingen. Ook de daadwerkelijke bouw en oplevering worden professioneel begeleid. Met Unibouw als partner heb je één aanspreekpunt dat je door het hele proces heen ondersteunt en adviseert. We dragen kwaliteit en efficiëntie hoog in het vaandel, dus je kunt erop vertrouwen dat je in goede handen bent.

Door alle partijen is er intensief samengewerkt om in korte tijd een prachtig gebouw te realiseren.

Michelle Van Roosbroeck
Projecten

Trots op elke vierkante meter

Nieuws

Het laatste nieuws vanuit het hoofdkantoor én de bouwplaats

Unibouw laat state-of-the-art distributiecentrum levenslicht zien in Born 

In Born komt iets moois van de grond. Daar zijn we gestart met de bouw van een royaal en luxe …

Commercieel directeur Tom Kropf versterkt Unibouw

De commerciële afdeling van Unibouw heeft zich versterkt met het aantrekken van Tom Kropf als Commercieel Directeur. Het een strategische …

𝗪𝗶𝘀𝘁 𝗷𝗲 𝗱𝗮𝘁: energiemanagementsysteem

Er vanaf 1 januari 2024 een 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝗶𝗲𝗯𝗲𝘀𝗽𝗮𝗿𝗶𝗻𝗴𝘀𝗽𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁 van kracht is in Nederland. Gebouwen met een jaarlijks energieverbruik vanaf 50.000 kWh …