Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

Bedrijfsruimte bouwen

Ben je op zoek naar mogelijkheden voor je nieuwe bedrijfspanden? Ben je op zoek naar een aannemer die weet wat efficiënt werken is? En die alles in overleg van A tot Z voor elkaar krijgt? Zoek dan niet verder! Wij van Unibouw beschikken over jarenlange ervaring en alles wat nodig is bij het realiseren van bedrijfspanden van hoogwaardige kwaliteit. Voor bedrijfsruimte bouwen ga je naar Unibouw!

Waarom een bedrijfspand bouwen bij Unibouw?

Wil je een bedrijfspand bouwen? Wij begrijpen maar al te goed dat in bepaalde situaties meer bedrijfsruimte nodig is om verder te kunnen groeien. Of je nu voor het eerst een bedrijfsruimte, een bedrijfshal, een magazijn of kantoor laat bouwen, of dat je een extra pand wilt neerzetten. Wanneer je kiest voor een bedrijfspand van Unibouw dan profiteer je van vele jaren met ervaring.

We hebben de afgelopen jaren al veel mooie projecten mogen doen. Wij zijn de meest veelzijdige partner van Nederland! Met onze ervaring en team van vakbekwame mensen overtreffen wij al je verwachtingen.

Alle nodige begeleiding bij een bedrijfspand bouwen

Wij bouwen niet alleen – wij zijn een betrouwbare partner die je ook adviseert en begeleidt door het gehele traject. Vanaf het moment dat het onderwerp nieuwbouw bedrijfspand ter sprake komt tot het moment dat het gehele project gerealiseerd is. Wij zijn een onderneming met een groot netwerk van vakbekwame mensen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij kunnen overal in Nederland nieuwe bedrijfsruimte realiseren tegen een scherpe prijs. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij nodigen je uit om de rest van de pagina te bekijken en daarna vrijblijvend contact met ons op te nemen. We vertellen graag meer over alle mogelijkheden betreft een bedrijfspand bouwen. Ook voor bijvoorbeeld een nieuw distributiecentrum ben je bij ons aan het juiste adres.

Nieuwbouw bedrijfspand door onze experts

Als het gaat om een bedrijfspand bouwen zijn wij de meest veelzijdige aannemer die je kunt vinden. De realisatie van een bedrijfspand, daar komt immers veel bij kijken. Van het ontwerpen tot het opleveren van het pand, van een kantoorruimte tot een magazijn laten bouwen. Voor al je wensen zit je bij ons goed.

Jarenlange ervaring

Door onze bakken met ervaring kunnen wij bedrijfsruimte realiseren door zo efficiënt mogelijk werken. Door onze kennis en ervaring houden wij de kosten laag en kunnen wij een hoogwaardige kwaliteit pand bouwen.

Unibouw beschikt over een groot team van vakbekwame mensen die allen samenwerken en voor de bouw van bedrijfspanden graag de handen uit de mouwen steken.

Doelgericht bestemmingsplan

Gedurende het bouwtraject zullen wij je begeleiden, tot de oplevering en daarna. Wij stellen samen een doelgericht bestemmingsplan op waar jij maximaal bij betrokken bent. Je wordt betrokken wij het ontwerp, de indeling, de objecten, en de rest van de opdracht.

Wij begeleiden jou met onze expertise, maar uiteindelijk draait het project uiteraard om jou. We onderhouden een korte lijn met onze klanten, hierdoor kunnen wij snel schakelen om jouw project succesvol af te ronden.

Passend ontwerp

We vertalen jouw wensen graag naar een passend ontwerp. Wij realiseren een ontwerp dat financieel en economisch verantwoord is. Heb je al een ontwerp voor je bedrijfspand? Dan kunnen wij hier uiteraard ook mee aan de slag.

Offerte aanvragen voor je nieuwe bedrijfspand?

Wil je meer weten over een bedrijfspand bouwen? Ben je benieuwd naar wat het realiseren van een bedrijfspand van jouw wensen aan bouwkosten met zich meebrengt? Je kunt dan bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Dan kunnen wij de kosten berekenen. Wij zorgen ervoor dat je bij een bedrijfspand bouwen niet onverwachts te maken krijgt met kosten waar je niet op rekent. Wij zijn open en transparant over onze diensten. Wij gaan graag voor je aan de slag!

Waar op letten bij een bedrijfsruimte?

Uiteraard kun je bij ons ook terecht wanneer je nog niet echt een idee hebt van hoe je het plaatje voor je ziet. Onze architect kan je bijstaan in een realistisch en verantwoord bedrijfspand. Wij geven je graag nog een aantal aandachtspunten mee die je moet overwegen alvorens contact met ons op te nemen. Als je er niet uit komt kunnen we je ook hierbij helpen.

> Kies een locatie die past bij je bedrijfsvoering

Je kunt je hier door ons over laten adviseren. Kijk naar zaken als omgeving, bereikbaarheid en bedrijfsactiviteiten. Maar laat ook toekomstbestendigheid niet achterwege.

> Denk na over de mogelijke financiering

Je kunt het beste altijd gaan voor het bedrijfspand in eigendom verwerven. Dan kan het pand altijd helemaal naar jouw wensen gerealiseerd worden. Daarnaast zal de investering zich op lange termijn ook terugverdienen en de rente is lager dan de huurprijzen van een soortgelijke bedrijfsruimte.

> Je kunt duurzaam bouwen overwegen

Dit kan een hoop voordeel opleveren, lagere exploitatiekosten, veiligere werkomgeving en het bedrijfspand blijft waardevast. Daarnaast zullen financiering verstrekkers eerder bereid zijn tot het financieren van vastgoed wanneer dit onder toezicht en bepaalde voorwaarden duurzaam gebouwd wordt.

> Beeld je diverse toekomstscenario’s in

Wat zijn je verwachting van groei en krimp binnen de branche waarin je actief bent? Denk bijvoorbeeld aan de gevolgen van automatisering en digitalisering en andere maatschappelijke trends.Het is belangrijk altijd vooruit te blijven kijken en niet alleen naar het nu. Je moet het grotere plaatje kunnen zien. Afhankelijk daarvan kun je jouw wensen voor een bedrijfspand beter afstemmen. Bieden maatschappelijke trends kansen of juist beperkingen? Over 5 jaar kan alles ineens weer anders zijn en heb je wellicht (en vaak is dat ook zo) meer capaciteit en ruimte nodig.

“Door een directe manier van communiceren en een pragmatische manier van handelen met opdrachtgevers en andere belanghebbenden hebben we er gezamenlijk in een kort tijdsbestek iets moois van kunnen maken!”

Janco van de Graaf - Projectmanager Developments Next Level
Projecten

Trots op elke vierkante meter

Nieuws

Het laatste nieuws vanuit het hoofdkantoor én de bouwplaats

Stiphout Plastics klaar voor volgende stap na oplevering nieuwe bedrijfshal

Hoe fijn is het als een bouwproject perfect en helemaal volgens planning verloopt? Het correcte antwoord is antwoord A: heel …

Logistica 8 – 10 november

Hoe ziet de wereld van logistiek er straks uit? Welke rol spelen de gebruiker, het gebied, het gebouw en de …

Unibouw bouwt op torenhoog niveau bij Eindhoven Airport

Moet je binnenkort een keer op Eindhoven Airport zijn? Doe je zelf een plezier en rij voor of na je …