Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

Over Unibouw

Unibouw biedt kwalitatieve totaalconcepten voor de bouw van bedrijfshuisvesting. Hierbij profiteer jij als ondernemer van een doeltreffende en professionele full-service aanpak.

Een goede bedrijfshuisvesting dient twee doelen: het draagt bij aan een duurzaam bedrijfsresultaat en biedt jouw medewerkers de beste werkomgeving. Als familiebedrijf dat al jaren deel uitmaakt van het Brabantse ondernemersveld geloven wij als geen ander in de kracht van mensen als bouwstenen van succes. In een goed bedrijfspand werken gelukkige, gezonde en productieve mensen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit zich vertaalt in een gezond bedrijf.

Het is dan ook de missie van onze één voor één bevlogen collega’s om voor jou de optimale bedrijfshuisvesting met de juiste uitstraling te realiseren. Daarom vinden wij het belangrijk om de behoefte van onze opdrachtgever, nu en in de toekomst, te doorgronden.

Wij bouwen aan langetermijnrelaties in de vorm van partnerships. Inhoudelijk betrokken zijn, kennis en ervaring benutten; wij doen er alles aan om (kosten)efficiënte kwaliteitsoplossingen te bieden. Daarbij steken wij de handen graag uit de mouwen. We zijn aanpakkers met een no-nonsense mentaliteit. Wij staan met beide benen op Gemertse grond, communiceren duidelijk, zijn transparant en als er problemen zijn dan lossen we deze samen op. Opdrachtgevers waarderen ons om onze betrokkenheid, flexibiliteit, specialistische kennis en persoonlijke benadering.