Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

Food

Van de productie van levensmiddelen tot het verpakken en distribueren hiervan, wanneer Unibouw huisvesting voor bedrijven in de foodbranche realiseert, staat het product gedurende het hele proces centraal. Dit product, met zijn vele eigenschappen, bepaalt namelijk welke wet- en regelgeving van toepassing zijn en hoe de bedrijfshuisvesting zodanig kan worden ingericht dat een optimaal bedrijfsresultaat wordt behaald.  

Wet- en regelgeving

Van de Nederlandse HACCP-normering zijn we overgestapt op de internationale ISO 22000 en FSSC 22000. Dit betekent voor jou als ondernemer simpelweg dat je te allen tijde moet kunnen aantonen dat je werkt zoals je zegt dat je werkt. Ieder productieproces is uniek en als ondernemer draag jij de verantwoordelijkheid om te voldoen aan deze wet- en regelgeving bij het managen en beheren hiervan. Unibouw neemt zijn rol als facilitator hiervan zeer serieus. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat de bedrijfshuisvesting optimaal is ingericht. Niet alleen wat betreft het bedrijfsproces, maar ook op het gebied van veiligheid en hygiëne.

Ook schenken we aandacht aan wet- en regelgeving vanuit de gemeente en provincie. Zo begeleiden we het traject omtrent bestemmingsplanwijzigingen en vergunningsaanvragen.

Optimaal design

Het bedrijfspand, een magazijn of een bedrijfshal wordt door Unibouw als het ware om het product en de processen heen ontworpen. Hoe verloopt het productieproces? Hoe lopen de logistieke lijnen? Vanuit hier zoeken we naar manieren om te kunnen stroomlijnen en ontwerpen we het pand van binnenuit. Hoe eerder wij aangehaakt zijn, hoe beter het design is afgestemd op het proces. Dit geldt voor de conceptuele fase, maar ook voor details in de afwerking zoals specifieke food safe coatings, afwerking van 90-graden hoeken, inrichting voor een agressief milieu en toepassing van gegalvaniseerd staal – het is maar een greep uit de vele mogelijkheden.

Unibouw is gespecialiseerd in het vertalen van wensen en eisen. Wij zijn jouw sparringpartner en helpen jou als ondernemer om te voldoen aan de juiste wet- en regelgeving met een custom-made bedrijfspand.  

Nieuws

Het laatste nieuws vanuit het hoofdkantoor én de bouwplaats

Unibouw maakt regio Foodvalley nog mooier met fraai pand voor HatchTech

De Utrechtse Heuvelrug is een schitterende plek, met alle bossen, meren, zandverstuivingen en graslanden. En Unibouw gaat zijn beste beentje …

Unibouw bouwt in het westen voor oosterse smaakmaker Sunlee

Hoe dichter bij Dordt, hoe mooier het wordt. Dat overal bekende gezegde geeft wel aan hoe de buitenwereld tegen Dordrecht …

Projecten

Trots op elke vierkante meter