Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

Logistiek

Efficiënter werken? Uitbreiden, uitbouwen, of een nieuwbouw bedrijfshuisvesting realiseren voor jouw bedrijf? Huren, kopen of leasen? Unibouw realiseert optimale bedrijfshuisvesting in logistiek vastgoed. Wat jouw plannen ook zijn, Unibouw doet een aanbod met een hoogwaardige uitstraling en een scherpe prijsstelling.

Onze adviseurs denken bovendien ook mee in financiële oplossingen. Dankzij jarenlange ervaring weten onze adviseurs precies met welke vraagstukken jij te maken hebt. Zij brengen samen met jou in kaart waar de aan- of nieuwbouw van jouw logistieke centrum of nieuwe distributiecentra aan moet voldoen. Onze architect, logistiek adviseur, projectcoördinator en onze vaste partners werken intensief samen om het beste ontwerp tot stand te brengen. Het grote voordeel hiervan is dat het ontwerp technisch uitvoerbaar én binnen het budget te realiseren is. En dat er tijdens de uitvoering geen aandacht meer hoeft te worden geschonken aan detaillering.

Vraagstukken bij logisitieke bedrijfsruimten

Unibouw biedt ondernemers een unieke, kosteloze consultancy service aan. Hiermee gaan we voor de start van de bouw van logistiek vastgoed terug naar de kern: Wat wil je precies bereiken met het nieuwe pand? Wat is het doel? Is dat om sneller, efficiënter en/of duurzamer te kunnen werken? Om specifieke problemen op te lossen? Om uiteindelijk kosten te besparen? Om nieuwe markten aan te boren? Om het logistieke proces anders in te kunnen richten? Met onze schat aan bouwkundige en bedrijfskundige ervaring kunnen wij een scherpe analyse maken en op basis daarvan een doeltreffend en slim ontwerp neerleggen. Dit helpt jou bij het behalen van een goed bedrijfsresultaat.

Werkwijze logistiek vastgoed

Unibouw neemt alle verantwoordelijkheid op zich in de voorbereiding van logistiek vastgoed, tijdens de bouw, alsook daarna. De samenwerking is daarbij zo intensief als jij wenst. Zo kunnen wij heel snel alleen een ontwerp realiseren. Of van A tot Z betrokken zijn, van de totstandkoming van het ontwerp voor de logistieke sector tot de vergunningsaanvraag.

Snel operationeel

De nieuwbouw van een logistiek centrum is sneller klaar dan je denkt. Ons modulaire bouwsysteem zorgt voor korte bouwtijden met een kwalitatief hoogwaardige afwerking. Wij leveren altijd binnen de gestelde termijnen. Turnkey, dat wil zeggen dat jij alleen maar de sleutel hoeft om te draaien en direct aan de slag kan.

Strategische vestigingslocatie

Voor ondernemers met logistieke activiteiten is een strategische vestigingslocatie essentieel. Een uitstekende arbeidsmarkt en multimodale bereikbaarheid zijn belangrijke vereisten voor logistieke hotspots. Momenteel is er echter sprake van extreme krapte op de grondmarkt. Het antwoord hierop? Bouwgrondvinden.nl. Deze site biedt het meest complete overzicht voor commerciële bouwgrond, waaronder logistiek vastgoed nederland.

Duurzaamheid

Ieder bouwwerk, waaronder logistiek vastgoed, bouw voor de leisure branche en bedrijfshallen, wordt met de grootste zorgvuldigheid gebouwd, waarbij de laatste standaarden en normeringen op het gebied van duurzaamheid in acht worden genomen. De focus ligt hierbij op circulariteit. Doordat onze modulaire werkwijze en een gedegen voorbereiding bouwen wij snel en efficiënt, met minimale verspilling. Unibouw is in het bezit van de ISO 14001 certificering en heeft al vele bedrijfshallen gebouwd die een BREEAM certificering hebben ontvangen.

Nieuws

Het laatste nieuws vanuit het hoofdkantoor én de bouwplaats

Unibouw gaat voortvarend van start voor scheepsmotorexpert Quantiparts op bedrijvenpark H2O

Natuurlijk, bouwen is de kernactiviteit van Unibouw. Maar weet je wat we stiekem ook heel leuk vinden? Als klanten ons …

Unibouw fleurt Flevoland op met fraai nieuw logistiek pand

Met Batavialand, de Houtribdijk en de klassieke vuurtoren van Urk zijn er in Flevoland al behoorlijk wat bezienswaardigheden. Toch kan …

Unibouw slaagt met verve in Zwaag

Bouwkunst en schilderkunst zijn twee totaal verschillende disciplines, maar in Zwaag kwamen ze mooi samen. Dat kwam aan het licht …

Projecten

Trots op elke vierkante meter