Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

Analyse

Een nieuw pand bouwen? Uitbreiden? Een complete nieuwbouw? Sparren over de mogelijkheden? Voordat wij starten met de B van Bouwen gaan wij terug naar de A van Analyse. Wat wil je bereiken met het nieuwe pand? Wat is het doel? Is dat om sneller, efficiënter en/of duurzamer te kunnen werken? Om specifieke problemen op te lossen? Om uiteindelijk kosten te besparen? Om nieuwe markten aan te boren? Een scherpe analyse stelt Unibouw in staat om slim en doelgericht te bouwen om jou daarmee te helpen bij het bereiken van doelen én het behalen van een goed bedrijfsresultaat.

Verder denken

Bij Unibouw denken we met jou en jouw bedrijfsproces mee. Wat is er op korte termijn nodig? Maar ook, hoe kunnen we een fundering leggen voor de toekomst? Unibouw heeft kennis van verschillende soorten branches en stelt zich graag op als professionele sparringspartner over je bouwplannen.

Kennismaking

Unibouw komt vrijblijvend naar je toe voor een analysegesprek. Wij beantwoorden je vragen en  schetsen de mogelijkheden over het bouwen of verbouwen van een bedrijfspand, een bedrijfshal, een groot magazijn of een ander type bedrijfsruimte. Wat komt er allemaal bij kijken? Waar moet je rekening mee houden? Denk hierbij bijvoorbeeld aan de afmetingen van het pand in relatie tot de bedrijfsvoering en de kantoorinrichting. In deze fase komen alle facetten die belangrijk zijn voor jou en jouw bedrijf aan bod, zodat er soepel overgegaan kan worden tot de volgende stap.

Professionele sparringpartner

Unibouw heeft kennis van en ervaring in verschillende branches en weet dus ook precies wat jouw pand nodig heeft én wat daarvoor moet gebeuren. Op deze manier kunnen wij jou goed adviseren over je nieuwe bedrijfspand.

Analyse

Een goede oplossing begint bij een grondige analyse

Bouwgrond

Bouwgrond vind je met Bouwgrondvinden.nl

Financiering

Er is meer mogelijk dan je denkt

Ontwerp

Jouw wensen zijn leidend

Realisatie

Snel en efficiënt bouwen met beheersbare kosten

Service & Onderhoud

Jouw investering in goede handen