Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

Bedrijfspand bouwen

Ben je op zoek naar een partner voor een nieuw bedrijfspand bouwen? Unibouw helpt je maar al te graag bij de bouw van je nieuwe bedrijfspand.

Advies nodig voor je nieuwe bedrijfspand?

We geven daarnaast ook graag antwoord op alle eventuele vragen of opmerkingen omtrent de nieuwbouw van een bedrijfspand.

Aan het juiste adres

Door onze ervaring, passende werkwijze en goede communicatie zorgen wij bij ieder project weer voor de oplevering van een prachtpand. Een bedrijfspand laten bouwen door bouwbedrijf  Unibouw is een gegarandeerd succes!

Analyse

Een goede oplossing begint bij een grondige analyse

Bouwgrond

Bouwgrond vind je met Bouwgrondvinden.nl

Financiering

Er is meer mogelijk dan je denkt

Ontwerp

Jouw wensen zijn leidend

Realisatie

Snel en efficiënt bouwen met beheersbare kosten

Service & Onderhoud

Jouw investering in goede handen

Onze Werkwijze

Bouwbedrijf Unibouw onderscheidt zich op het gebied van een bedrijfspand bouwen van andere bedrijven door een bewezen effectieve werkwijze, het optimaal benutten van bouwkosten en jarenlange ervaring.

Jouw wensen realiseren van a tot z

Alle facetten van een nieuw bedrijfspand bouwen weten bij te realiseren. Alle eisen die jij hebt, daar kunnen wij aan voldoen. Hoe ziet onze werkwijze eruit? Wij doorlopen graag één of meer van onderstaande stappen samen met jouw organisatie.

Analyse

Tijdens onze analyse zullen we jouw wensen bepalen.

We kijken naar de bedrijfsruimte die jij nodig hebt, de vereiste bedrijfsruimte combineren we met het bedrijfsproces en ook kijken we naar het beschikbare budget voor een nieuw bedrijfspand bouwen.

Als je hulp kunt gebruiken bij het vinden van bouwgrond of bij de financiering, kunnen we je ook verder helpen.

Aan de slag!

Zodra de afspraken zijn gemaakt en het voorstel akkoord i,s gaan wij als bouwbedrijf Unibouw bezig met jouw bedrijfspand bouwen.

We starten met het ontwerpen van bedrijfspanden altijd met 3D-tekeningen, visuals en VR. Deze tonen een zeer realistisch beeld van het vaste ontwerp en hoe dit eruit gaat zien tijdens de oplevering. Bedrijfspanden bouwen moet zo efficiënt en goed mogelijk gebruiken.

Technologie

Vandaar dat bouwbedrijf Unibouw gebruikt maakt van verschillende soorten technologie gedurende het proces van alle projecten.

Dit doen we om onze nieuwbouw bedrijfspanden zo goed mogelijk in korte tijd en naar eisen van de klant op te leveren tegen zo laag mogelijke kosten.

Bedrijfspanden en systeembouw

Na de concept-, teken- en constructiefase kan de bouw van je bedrijfspand verder. Bouwbedrijf is de beste op de markt met de meeste ervaring, en we werken door middel van een kwalitatief bouwsysteem.

Dit systeem voor de bouw is gedeeltelijke geprefabriceerd. Hierdoor kunnen we als bouwbedrijf bedrijfspanden op welke grond dan ook snel bouwen tegen lage kosten.

Afwerking & oplevering

Ook de afwerking van onze projecten voor jouw bedrijfspand hebben wij zelf in de hand. Als wij klaar zijn met het bouwen van het bedrijfspand, dan kun je direct aan de slag in je nieuwe pand!

Wij werken onze bedrijfspanden precies af zoals onze klanten dat willen. Wij proberen immers bedrijfspanden op te leveren die jouw bedrijf de mogelijkheid bieden om verder te groeien. Wij werken de hele planning van a tot z met jou uit.

Wat kost het bouwen van een nieuw bedrijfspand?

Wat is de prijs van het laten bouwen van een nieuw pand? Als dit de eerste keer is dat je een bedrijfspand laat bouwen, dan kan het zijn dat je vragen hebt over de prijs van een nieuw bedrijfspand.

De kosten van het pand hangen echter af van diverse factoren, oppervlakte speelt bijvoorbeeld een grote rol, maar zo zijn er ook nog een hoop andere factoren die voor een deel uitmaken hoeveel de bouw zal gaan kosten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Ben je benieuwd wat Unibouw voor jou kan beteken? Vraag dan nu per direct vrijblijvend een offerte aan! Het voordeel van het per direct vrijblijvend aanvragen van een offerte is dat we alvast na kunnen denken over het ontwerp en de planning.

Door alvast ruwe schattingen te maken betreft het ontwerp en de planning kunnen wij bij Unibouw alvast informatie voor je vergaren om zo te bekijken wat de prijs ongeveer zal gaan zijn.

Op die manier heb jij direct duidelijkheid en weet je of jouw wensen mogelijk zijn voor het geld dat je ter beschikking stelt voor een nieuw pand. Nadat je contact met ons hebt opgenomen kunnen we direct in overleg betreft jouw project. Dan gaan we direct kijken wat er mogelijk is.

In plaats van een bedrijfspand een distributiecentrum, een magazijn, een bedrijfshal of andere bedrijfsruimte laten bouwen? Dat kan natuurlijk ook met Unibouw!

Veelgestelde vragen

Wat is de aanpak van Unibouw voor een bedrijfspand bouwen?

Unibouw hanteert de persoonlijke aanpak voor het bouwen van een bedrijfspand. Dat betekent dat wij per klant een plan opstellen en ons daar aan vasthouden. Het voordeel is dat zowel in het resultaat als de prijs, je er altijd vanuit kunt gaan dat het representatief is aan jouw wensen. Je betaalt nooit te veel, nooit te weinig, en je krijgt altijd het resultaat volledig naar jouw wensen. Wij maken een plan voor, en met jou. Wij houden onze klanten zo veel mogelijk bij het proces betrokken.

Waar moet ik opletten bij een bedrijfspand bouwen?

Wanneer je een bedrijfspand gaat bouwen dan zijn er een aantal zaken waar op moeten worden gelet. Het belangrijkste zijn de locatie en de inrichting. Hier hangt de prijs voor een groot gedeelte vanaf. De ligging van het pand is belangrijk voor de efficiëntie waarde binnen het bedrijf, maar het is ook belangrijk dat de prijzen niet te hoog oplopen. Ook moet het pand zo efficiënt mogelijk worden ingericht. Maar, Unibouw kan met allebei deze zaken bijsturen waar nodig.

Wordt een nieuwbouw bedrijfspand turn-key opgeleverd door Unibouw?

Unibouw is een partner die volledig is op het gebied van afwerking. Jouw hal wordt turnkey opgeleverd. Dat betekent dat je direct aan de slag kunt met je spiksplinternieuwe hal voor je bedrijf. Dit maakt dat wij een extreem lage bouwtijd bieden tegen lage kosten. Dat is de gunstige factor voor onze klanten. Je hebt een bedrijfshal volledig op maat, turnkey opgeleverd, tegen zo laag mogelijke kosten. Ook werken wij met een degelijk en kwalitatief bouwsysteem dat gedeeltelijk bestaat uit prefab, realiseren wij ook korte bouwtijden.

Wat moet ik zelf regelen en wat wordt uit handen genomen?

Zelf hoef je bij Unibouw vrij weinig te regelen. Wij nemen het zware werk uit handen! Wel houden wij de klant het liefst zo veel mogelijk betrokken bij het process. Maar dat doen we vooral omdat onze klanten dan een bedrijfshal krijgen die volledig aan de wensen voldoet. Dus het zware werk wordt uit handen genomen, maar je blijft zelf bij het proces betrokken en kunt waar nodig gewoon aan de knoppen blijven draaien!

Voor welke doeleinden kan Unibouw een bedrijfspand bouwen?

Het kan zomaar zijn dat je een bedrijf hebt dat lekker aan het doorgroeien is. Dat is altijd een fijne gedachte voor je bedrijf. Maar vaak gaat dat wel gepaard met een ruimtegebrek dat groeit naarmate je bedrijf verder groeit. In dat geval kan een extra bedrijfshal heel handig zijn. Het kan ook zomaar zijn dat je behoefte hebt aan een nieuwe bedrijfshal omdat de oude niet meer goed functioneert. Het gaat dus vooral om de behoeften van de klant. Wat jouw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt.

Agile bouwen kan gewoon!

Bas Fraanje | Senior Director DSV
Projecten

Trots op elke vierkante meter

Nieuws

Het laatste nieuws vanuit het hoofdkantoor én de bouwplaats

Succesvolle oplevering pand SFS in Helmond

Enig idee waarom de medewerkers van de Helmondse bevestigingsoplossingenspecialist SFS de laatste tijd zo stralen? Wij wel: het zou best …

Oplevering eerste dubbellaags warenhuis voor DSV

Logistiek dienstverlener DSV groeit en groeit. Om die groei te kunnen bijbenen, zoekt het bedrijf met regelmaat naar nieuwe warehouselocaties. …

Nieuw bedrijfspand Quantiparts ruim vóór geplande datum opgeleverd

Natuurlijk, op de bouwplaats dragen we altijd helmen en veiligheidsschoenen. Maar je zou ook kunnen vermoeden dat onze mensen die …