Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

Unibouw opnieuw in zee met loyale opdrachtgever Brisck

07.12.2021

Onze lijst van opdrachtgevers is inmiddels behoorlijk uitgebreid. Daarop staat ook een flink aantal trouwe klanten, die ons periodiek blij maken met een mooie opdracht. Zoals Brisck! Recentelijk werkten we al succesvol samen met deze vastgoedontwikkelaar uit Oisterwijk, zoals voor Volvo Rutten in Echt en webshopgigant TOM in Bladel. En we trappen 2022 af met een bijzonder nieuw project in Uden!

Eerder dit jaar meldde Brisck zich bij ons om samen een plan uit te werken voor een mogelijke huurder. Die huurder is Holland Herstel Group (HHG), een bedrijf dat reinigt, saneert en op andere manieren herstelt. Je vindt de HHG in Breda, Mierlo, Rotterdam, Heinkenszand en Uden. In de laatstgenoemde plaats, aan de Mandenmakersstraat om precies te zijn, gaan wij voor ze bouwen: 975m2 bedrijfshal en 225m2 kantoorruimte.

Rogier Jansen, commercieel adviseur van Unibouw: “HHG had de ruimtebehoefte op papier gezet. Deze hebben wij vertaald in een eerste massastudie. Deze massastudie is door Brisck doorgesproken met de huurder, waarna er een kleine aanpassing is doorgevoerd en er een plan ligt waar zowel eigenaar als huurder zeer enthousiast over is. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van productiebedrijven in combinatie met een kantoorgedeelte konden wij de ruimtebehoefte vertalen naar de wens van de klant.”

Turn-key afwerking
“Door goed te luisteren naar zowel de klant als huurder hebben wij de wensen tijdens het E&V-traject grondig besproken en over een aantal punten kritische vragen gesteld. Dit deden we om een efficiënt gebouw te realiseren voor zowel klant als huurder. De uitdrukkelijke wens was onder andere een sleutelklaar gebouw opleveren met een mooie maar doeltreffende uitstraling en indeling voor zowel gebouw, terrein als groenvoorziening”, besluit Rogier.

Eerder dit jaar zijn we gestart met de engineering van het gehele plan, waarbij we de eisen en wensen van zowel Brisck als de HHG hebben vertaald. Inmiddels is de vergunning verleend en staat niets een succesvolle uitvoering van dit project meer in de weg.

Na de feestdagen van start
Na de feestdagen gaan we van start met dit mooie project. Komende zomer moet de klus geklaard zijn. We doen ons best om te zorgen voor een oogverblindend resultaat dat in één keer helemaal goed is, zodat er geen herstelwerkzaamheden nodig zijn. Daar zijn ze bij HHG ongetwijfeld beter in dan wij.

Ook geïnteresseerd

Bij-zondere start van bijzonder project voor DSV in Venlo

Afgelopen dinsdag is Unibouw van start gegaan met de bouw van het eerste dubbeldeks distributiecentrum in Venlo én het hypermoderne …

Unibouw helpt graszaden-producent Barenbrug uit Nijmegen groeien

Het begon in september 2019, met ons eerste contact. En het eindigt straks met een compleet nieuwe opslagruimte voor het …

Buiten- & Gevelparket specialist Awood slaat plank raak met keuze voor Unibouw

‘Daar plukt Uden vruchten van’, was een weinig geprezen slogan van een Udense politicus. Niettemin is de Udense grond voor …