Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

Unibouw opnieuw in zee met loyale opdrachtgever Brisck

07.12.2021

Onze lijst van opdrachtgevers is inmiddels behoorlijk uitgebreid. Daarop staat ook een flink aantal trouwe klanten, die ons periodiek blij maken met een mooie opdracht. Zoals Brisck! Recentelijk werkten we al succesvol samen met deze vastgoedontwikkelaar uit Oisterwijk, zoals voor Volvo Rutten in Echt en webshopgigant TOM in Bladel. En we trappen 2022 af met een bijzonder nieuw project in Uden!

Eerder dit jaar meldde Brisck zich bij ons om samen een plan uit te werken voor een mogelijke huurder. Die huurder is Holland Herstel Group (HHG), een bedrijf dat reinigt, saneert en op andere manieren herstelt. Je vindt de HHG in Breda, Mierlo, Rotterdam, Heinkenszand en Uden. In de laatstgenoemde plaats, aan de Mandenmakersstraat om precies te zijn, gaan wij voor ze bouwen: 975m2 bedrijfshal en 225m2 kantoorruimte.

Rogier Jansen, commercieel adviseur van Unibouw: “HHG had de ruimtebehoefte op papier gezet. Deze hebben wij vertaald in een eerste massastudie. Deze massastudie is door Brisck doorgesproken met de huurder, waarna er een kleine aanpassing is doorgevoerd en er een plan ligt waar zowel eigenaar als huurder zeer enthousiast over is. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van productiebedrijven in combinatie met een kantoorgedeelte konden wij de ruimtebehoefte vertalen naar de wens van de klant.”

Turn-key afwerking
“Door goed te luisteren naar zowel de klant als huurder hebben wij de wensen tijdens het E&V-traject grondig besproken en over een aantal punten kritische vragen gesteld. Dit deden we om een efficiënt gebouw te realiseren voor zowel klant als huurder. De uitdrukkelijke wens was onder andere een sleutelklaar gebouw opleveren met een mooie maar doeltreffende uitstraling en indeling voor zowel gebouw, terrein als groenvoorziening”, besluit Rogier.

Eerder dit jaar zijn we gestart met de engineering van het gehele plan, waarbij we de eisen en wensen van zowel Brisck als de HHG hebben vertaald. Inmiddels is de vergunning verleend en staat niets een succesvolle uitvoering van dit project meer in de weg.

Na de feestdagen van start
Na de feestdagen gaan we van start met dit mooie project. Komende zomer moet de klus geklaard zijn. We doen ons best om te zorgen voor een oogverblindend resultaat dat in één keer helemaal goed is, zodat er geen herstelwerkzaamheden nodig zijn. Daar zijn ze bij HHG ongetwijfeld beter in dan wij.

Ook geïnteresseerd

Bouw natuurinclusieve ontwikkeling VDG Warehouse Schiphol van 22.550m2

Unibouw is in september gestart met de bouw van VDG Warehouse Schiphol: een uitermate natuurinclusieve en duurzame ontwikkeling van 22.550m2 …

Unibouw slaagt met verve in Zwaag

Bouwkunst en schilderkunst zijn twee totaal verschillende disciplines, maar in Zwaag kwamen ze mooi samen. Dat kwam aan het licht …

Nieuw bedrijfpand Holland Herstel Group in toptijd gebouwd

Met opdrachtgever Brisck kunnen we inmiddels lezen en schrijven. De afgelopen jaren werkten we al samen aan tal van fraaie …