Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

Bouwconsultancy

Bouwconsultancy is voor ieder bedrijfsproject van groot belang. Voordat je gaat beginnen met de bouw van je nieuwbouw magazijn, loods of bedrijfskantoor of voordat je een bedrijfspand gaat verbouwen, is het aan te raden om voor het bouwproces gebruik te maken van een bouwconsultancy.

Op die manier kun je de ideale bouwplannen samenstellen. Ben je op zoek naar bouwbegeleiding? Dan is Unibouw voor de bouwkundige realisatie van je project de ideale keuze.

Advies nodig voor je bouwproject?

Bij het realiseren van nieuwbouw bedrijfspanden of het verbouwen van een ander bedrijfsgebouw is het van groot belang dat het proces goed verloopt. Heb je advies nodig voor je bouwproject? Dan biedt Unibouw de ideale bouwconsultancy voor jou.

Wij zijn gespecialseerd in het realiseren van producten voor bedrijven en grotere ondernemingen. We houden rekening met alle mogelijke opties en we laten het bouwproces zo soepel mogelijk verlopen.

Waarom kiezen voor bouwconsultancy bij Unibouw?

Unibouw is een ideale bouwconsultancy om als opdrachtgever mee samen te werken. Wij zorgen ervoor dat het onroerend goed vanaf het startpunt tot aan het eindpunt perfect in elkaar zit.

Het bouwadvies is bedoeld om een project zo goed mogelijk te realiseren. We faciliteren hierdoor ondernemers om optimaal resultaat behalen.

De toegevoegde waarde van bouwadvies

De toegevoegde waarde van het bouwadvies is zeer groot. Wij staan voor productiviteit en voor het realiseren van de bedrijfshuisvesting die je voor ogen hebt.

Door onze sterke communicatie kunnen we de bouw soepel laten verlopen en zorgen we ervoor dat jij als opdrachtgever wordt voorzien van de beste bouwbegeleiding.

Voor wie is bouwconsultancy?

Een bouwconsultancy is voor iedere ondernemer en grotere organisatie die graag een nieuw bedrijfspand wil laten bouwen. Wij bieden een kwalitatieve totaal oplossing, zodat je de bouwplannen kunt realiseren. Hierbij kun je denken aan bouwplannen voor magazijnen, ARD en kantoren.

Bouwkundige keuring

Elke opdrachtgever kan bij ons terecht om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren en voor de ideale bouwbegeleiding. Dit zorgt ervoor dat je alleen Unibouw nodig hebt voor de uitvoering van een bouwproject.

Het milieu en het ontzorgen van de opdrachtgever

Wij houden bij het hele proces niet alleen rekening met het milieu, maar ook met het ontzorgen van de opdrachtgever. We begeleiden je door het hele proces met passie en we zorgen ervoor dat de bedrijfspanden er precies uitzien zoals je voor ogen had.

Bouwconsultancy is voor iedere ondernemer bedoeld die graag een kantoor, zorginstellingen of andere zaken wil laten bouwen.

Duurzame ontwerpen voor de toekomst

Voor Unibouw is het van groot belang dat we rekening houden met de toekomst. We zijn dan ook gespecialiseerd in het bouwen van duurzame ontwerpen, zodat ook in de toekomst de gebouwen van hoge kwaliteit blijven. We zijn druk bezig met de hoogste kwaliteitsnormen na te streven.

We werken samen aan het project. We nemen de beslissingen samen en we kijken naar de transformatie van bouwgrond naar een prachtig bedrijfspand.

Bouwtechnische keuringen en vergunningen voor het bouwen

Voor het bouwen van bedrijfspanden zijn bouwtechnische keuringen en vergunningen van groot belang. Wanneer je een bouwconsultancy aanvraagt, houden wij hier uiteraard rekening mee.

In sommige gevallen heb je bijvoorbeeld een vergunning nodig in verband met het klimaat. Hier hebben wij uiteraard begrip voor en we kijken hoe we hier samen de juiste aanpak voor kunnen vinden.

Onze werkwijze met jarenlange ervaring

Onze werkwijze gaat gecombineerd met jarenlange ervaring en een hoop vakkennis. Bouwconsultancy is dan ook geen enkel probleem bij ons. Wij beginnen met een grondige analyse en daarna gaan we verder met het vinden van bouwgrond indien die nog niet voorhanden is.

Vervolgens kijken we samen met onze opdrachtgever naar de financiering van de bouw. Zodra we dit rond hebben voor het bedrijfspand, gaan we aan de slag met het ontwerp.

Het ontwerp

Hebben we een passend ontwerp neergezet? Dan gaan we uiteraard aan de slag met het realiseren van het pand. Hierbij ontvang je als opdrachtgever de begeleiding die je nodig hebt. Zo wordt het ontwerp gerealiseerd en wordt er volop ingezet op het behalen van elk detail.

We gaan na het ontwerp zo snel mogelijk aan de slag. De adviseur neemt je mee in elke stap, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Zo ontzorgen we de opdrachtgever en gaan wij het hele bouwproces voor je uitstippelen.

De kosten voor bouwconsultancy

De kosten voor bouwconsultancy hangt van verschillende factoren af. Voor de bouw van gebouwen komen er ook per bedrijfspand andere opties bij kijken. Zo maakt de oppervlakte van een gebouw een groot verschil in de kosten.

Voor de bouw van een bedrijfspand maken wij op maat een prijs. Wij werken voor de bedrijfshuisvesting van het pand altijd op maat, zodat je zeker weet dat het je verwachtingen tegemoet komt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wil je weten at Unibouw voor je kan betekenen? Dan kun je op een eenvoudige manier een vrijblijvende offerte aanvragen. We kunnen dan alvast aan de slag gaan met het nadenken over het ontwerp, zodat het proces direct soepel verloopt.

Zo kunnen we je een schatting geven van de tijdspan en de planning. Daarnaast kunnen we hierdoor al wat adviseren en bekijken richting welke prijs we op gaan. Neem gerust contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

“Het bouwsysteem van Unibouw leent zich goed voor de voedselbranche, waar hygiënisch werken belangrijk is. Onze goede ervaring biedt zeker vertrouwen voor de toekomst!”

Edwin Noordermeer - Directeur Tuinderij Vers
Projecten

Trots op elke vierkante meter

Nieuws

Het laatste nieuws vanuit het hoofdkantoor én de bouwplaats

Unibouw laat state-of-the-art distributiecentrum levenslicht zien in Born 

In Born komt iets moois van de grond. Daar zijn we gestart met de bouw van een royaal en luxe …

Commercieel directeur Tom Kropf versterkt Unibouw

De commerciële afdeling van Unibouw heeft zich versterkt met het aantrekken van Tom Kropf als Commercieel Directeur. Het een strategische …

𝗪𝗶𝘀𝘁 𝗷𝗲 𝗱𝗮𝘁: energiemanagementsysteem

Er vanaf 1 januari 2024 een 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝗶𝗲𝗯𝗲𝘀𝗽𝗮𝗿𝗶𝗻𝗴𝘀𝗽𝗹𝗶𝗰𝗵𝘁 van kracht is in Nederland. Gebouwen met een jaarlijks energieverbruik vanaf 50.000 kWh …