Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

Utiliteitsbouw

Unibouw is ook actief binnen de utiliteitsbouw – wij zijn dé specialist voor het realiseren van utiliteitsbouw. Dus geen woningbouw, maar wel bijvoorbeeld kantoren en distributiecentra. Unibouw helpt jou met de bouw van ieder project in de industriebouw en wij geven je vooraf natuurlijk alle informatie die je maar nodig hebt.

De kennis van unibouw gaat heel ver om bedrijven te helpen. Zo hebben wij de nodige kennis op het gebied van logistieke centra evenals hallen ten behoeve van de distributie of productie van levensmiddelen. Wij staan bekend om het uitstekend uitvoeren van onze expertise bij alle projecten. Je bent bij Unibouw altijd aan het juiste adres. Dat wil zeggen zolang het niet om vastgoed voor woningbouw gaat.

Utiliteitsbouw, een bedrijf met kennis

Unibouw gebruikt als bouwbedrijf allerlei vormen van kennis die door jarenlange ervaring en nieuwe projecten in de bouw zijn opgedaan. In de utiliteitsbouw weten wij heel goed wat we doen met onze projecten. Voorbeelden en een goede analyse zijn belangrijk binnen de industriebouw en voor goede bedrijfshuisvesting.

Verschillende branches utiliteitsbouw

Wij zijn actief binnen specifieke grote branches binnen de utiliteitsbouw. Wij kunnen goed adviseren wat de nieuwbouw of renovatie van jouw bedrijfshuisvesting precies nodig heeft. Wij hebben namelijk al vele logistieke centra gebouwd. Hierbij kun je als voorbeeld denken aan productiehallen, distributiehallen ten behoeve van levensmiddelen, panden voor winkels in de E-commerce (logistiek) en ADR Ruimtes.

Duurzaam en voor langere tijd

Werken aan projecten en bouw zal gepaard moeten gaan met belangrijke lange termijn oplossingen zoals werken die duurzaam zijn. Een gebouw moet niet alleen voor vandaag bestemd zijn, maar ook voor later. Wij staan daarom niet alleen bekend als bouwer, maar ook als kennispartner.

Individuele wensen

Hier is voor ons mogelijk om individuele wensen te leveren. Je kunt dus ook hiervoor bij ons terecht. Samen kijken we voor jouw gebouw naar het nu en naar de toekomst.

Onderweg naar later

Bij de blik naar de toekomst kunnen we kijken naar de inrichting en wat we hier mogelijk met onze kennis en met de bouw kunnen optimaliseren. Ook kunnen we kijken naar dingen je zelf kunt doen, zoals bijvoorbeeld het optimaliseren van processen tijdens het werk. Zo kan een kleine aanpassing een groot verschil maken.

Efficiënt inrichten

We kunnen kijken naar het efficiënter inrichten van de ruimte. Wil je bijvoorbeeld nog ruimte voor kantoren? Hoe kan dit deel efficiënt worden ingericht. Hoe kun je het beste kosten besparen met het gebouw? Met onze expertise van vastgoed krijg je niet alleen mooi project, met onze expertise krijg je de fundering voor de toekomst van je bedrijf.

Bouwwerken die geen woonbestemming hebben

Het is aan te raden om vooraf te kijken of bepaalde gebouwen, vastgoed, kantoren of bouwgrond een woonbestemming hebben of niet. Iedere gemeente heeft een bestemmingsplan waarin de plannen voor alle panden en gebouwen staan. Dit is voor utiliteitsbouw zeker van belang. Wanneer je hier vragen of opmerking over hebt dan kun je bij ons altijd terecht om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Bouwproces utiliteitsbouw

Wanneer we het hebben over het realiseren van projecten binnen de industriebouw en bedrijfshuisvesting, dan maken we gebruik van een unieke werkwijze die wij door onze jaren heen als bouwer en kennispartner hebben ontwikkeld. Deze werkwijze bestaat uit diverse stappen. Dit stappenplan hoeft echter niet bij elke project te worden gevolgd. Hiermee willen we zeggen dat onze expertise te allen tijde op ieder moment kan worden ingeschakeld.

Vrijblijvend gesprek

We starten met een analysegesprek. Wij komen vrijblijvend naar jou toe voor dit gesprek. De bedoeling is om in kaart te brengen wat de wensen nu precies zijn. We geven in dit stadium ook advies. Waar moet je op letten? Waar moet je expliciet rekening mee houden? Hoe zit het met de afmetingen en de indeling in relatie tot bedrijfsvoering? Dit zijn voorbeelden waarover wij kunnen adviseren. Natuurlijk kunnen we hier ook ons werk presenteren, zodat je een idee krijgt van enkele mogelijkheden.

Behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan contact met ons op!

De snelheid, gekozen bouwmethode en het oog voor detail waren allemaal dik in orde.

Eric Ramaekers
Projecten

Trots op elke vierkante meter

Nieuws

Het laatste nieuws vanuit het hoofdkantoor én de bouwplaats

Succesvolle oplevering pand SFS in Helmond

Enig idee waarom de medewerkers van de Helmondse bevestigingsoplossingenspecialist SFS de laatste tijd zo stralen? Wij wel: het zou best …

Oplevering eerste dubbellaags warenhuis voor DSV

Logistiek dienstverlener DSV groeit en groeit. Om die groei te kunnen bijbenen, zoekt het bedrijf met regelmaat naar nieuwe warehouselocaties. …

Nieuw bedrijfspand Quantiparts ruim vóór geplande datum opgeleverd

Natuurlijk, op de bouwplaats dragen we altijd helmen en veiligheidsschoenen. Maar je zou ook kunnen vermoeden dat onze mensen die …