Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

Unibouw bezorgt Noordman Hout prachtig verjaardagscadeau

30.04.2021

Voor Noordman Hout waren alle ingrediënten om in het derde weekend van april flink te gaan feesten ruimschoots aanwezig. Op 16 april leverden we namelijk hun nieuwe bedrijfspand op en twee dagen later telde de Leidse houtproducent 165 jaarringen. Voor feestjes is het nog iets te vroeg, maar niettemin is directeur Joep Noordman in opperbeste stemming.

Afgelopen september startte ons bouwteam, met projectleider Henrik Bloks en uitvoerder Gerie Jansen als katalysatoren, aan de opdracht: het bouwen van een bedrijfspand, inclusief houtopslag met zagerij en kantoorgedeelte. Omdat Noordman Hout zelf ook bouwproducten levert, waren ze niet alleen opdrachtgever, maar ook leverancier van bijvoorbeeld houten spanten, treden, gevelbekleding en andere constructiematerialen. Een dubbelrol zoals we die niet vaak tegenkomen, maar het beviel prima.

NH4.jpg

Aangenaam verrast
Het begin van het project was voortvarend. En het verloop daarna eigenlijk ook. Het werk vlotte zó goed, dat de klus ruim een half jaar na het startsein al geklaard was. Joep Noordman was daar aangenaam door verrast. “Ik vind het echt knap dat de planning zo goed is nageleefd. Soms dreigde er even wat achterstand ten opzichte van de zeer strakke planning te ontstaan, maar dat werd dan meteen weer goedgemaakt. De uitvoerder heeft daar zijn uiterste best voor gedaan. Hij zat ook mij, als leverancier, achter mijn broek aan als dat moest. Terecht, trouwens. Mijn zoons wilden graag een trendy houtsoort. Ik ben bijna zeventig en heb een wat andere smaak, dus dat moesten we intern even regelen. Maar dat is helemaal goedgekomen!”

Perfecte communicatie
Joep genoot van de bouw, vertelde hij. “Ik kan het echt waarderen als ik zo’n bouwwerk zie ontstaan. Ik ben ook erg te spreken over de samenwerking met Unibouw. De communicatie was perfect en ook de beheersing van het meer- en minderwerk was helemaal in orde. Ik ken de aannemerij en ik weet dat dat niet vanzelfsprekend is. En nu heb ik wel genoeg complimenten gegeven.”

Ook Henrik Bloks kijkt met een grote glimlach terug op het werk in Oegstgeest zijn. “Het was een mooi project waarbij het contact met de opdrachtgever zeer prettig was. Het resultaat is een prachtig afgewerkt kantoor waarin Noordman Hout de komende 165 jaar verder kan groeien. Credits ook voor onze uitvoerder Gerie; hij heeft uitstekend werk geleverd.”

NH1.jpg

Mooiste cadeau
Een groot feest kwam er dus niet, maar de oplevering en verjaardag gingen toch niet helemaal onopgemerkt voorbij. Een taart met 165 kaarsjes vonden we – om in houttermen te blijven – een beetje afgezaagd, maar we hadden wel een ander presentje. Joep Noordman: “Uit het isolatiemateriaal waar de Van Dijk Groep groot meer is geworden heeft Unibouw groot de cijfers 1, 6 en 5 gefreesd. Dat zorgde toch voor een vrolijke noot. Covid wierp echt wel een schaduw over de feestelijkheden, maar het eindresultaat maakt eigenlijk alles goed. We hebben nu een schitterend nieuw bedrijfspand. En dat is het mooiste cadeau dat we ons konden wensen.”

Ook geïnteresseerd

Unibouw bouwt eerste dubbeldeks warehouse in Nederland

DSV en Unibouw vormen een ijzersterk team, dat is wel duidelijk. In het recente verleden bouwden we al vijf warehouses …

Karlijn Swinkels en Unibouw: al vijf jaar een gestroomlijnde combinatie

Ben je van plan deze zomer te gaan kijken bij een mooie dameswielerkoers? Let dan eens op Karlijn Swinkels, renster …

Logistica 8 – 10 november

Hoe ziet de wereld van logistiek er straks uit? Welke rol spelen de gebruiker, het gebied, het gebouw en de …