Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

Noordman Hout

“Ik vind het echt knap dat de planning zo goed is nageleefd. Soms dreigde er even wat achterstand ten opzichte van de zeer strakke planning te ontstaan, maar dat werd dan meteen weer goedgemaakt. De uitvoerder heeft daar zijn uiterste best voor gedaan. Hij zat ook mij, als leverancier, achter mijn broek aan als dat moest. Terecht, trouwens. Mijn zoons wilden graag een trendy houtsoort. Ik ben bijna zeventig en heb een wat andere smaak, dus dat moesten we intern even regelen. Maar dat is helemaal goed gekomen!”

Joep genoot van de bouw, vertelde hij. “Ik kan het echt waarderen als ik zo’n bouwwerk zie ontstaan. Ik ben ook erg te spreken over de samenwerking met Unibouw. De communicatie was perfect en ook de beheersing van het meer- en minderwerk was helemaal in orde. Ik ken de aannemerij en ik weet dat dat niet vanzelfsprekend is. En nu heb ik wel genoeg complimenten gegeven.”

Joep Noordman
Projecten

Trots op elke vierkante meter

Nieuws

Noordman Hout in het nieuws

Unibouw bezorgt Noordman Hout prachtig verjaardagscadeau

Voor Noordman Hout waren alle ingrediënten om in het derde weekend van april flink te gaan feesten ruimschoots aanwezig. Op …