Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

Nieuw bedrijfpand Holland Herstel Group in toptijd gebouwd

08.06.2023

Met opdrachtgever Brisck kunnen we inmiddels lezen en schrijven. De afgelopen jaren werkten we al samen aan tal van fraaie en gevarieerde klussen. Sinds deze zomer is onze erelijst weer iets uitgebreid, met de oplevering van een bedrijfshal in combinatie met een kantoorruimte in Uden. Voor huurder Holland Herstel Group (HHG) valt hier weinig aan te herstellen; het project was meteen geslaagd en sneller dan verwacht voltooid.

HHG reinigt, saneert en herstelt. Het bedrijf was toe aan een nieuwe bedrijfshal, met inpandige werkruimtes en een kantoorfaciliteit. Nadat HHG de exacte behoeftes had besproken met ontwikkelaar Brisck, kwamen wij in beeld. Onze opdracht: een nieuw pand bouwen aan de Udense Mandenmakersstraat. 975m2 bedrijfshal en 225m2 kantoorruimte, schoon aan de haak.

Anderhalve maand eerder opleveren
Direct na de jaarwisseling startten we met de eerste grondwerkzaamheden. Toen de basis eenmaal gelegd was, gingen we stap voor stap omhoog, tot een fraai en keurig verzorgd eindresultaat. Dat ging behoorlijk voortvarend, vertelt Unibouw-projectleider René Tiemessen. “Alles ging buitengewoon soepel en geheel volgens afspraak. Omdat het tempo er zo goed in zat, konden we zelfs anderhalve maand eerder opleveren dan contractueel overeengekomen.” Daar hadden Brisck en HHG gelukkig geen problemen mee.

Wie nu door de Mandenmakersstraat rijdt of loopt, ziet ter hoogte van huisnummer 17 een in het oog springend en stijlvol bedrijfspand met veel glas en dus lichtinval. Een pand dat qua uitstraling en indeling van gebouw, terrein en groenvoorziening perfect in de omgeving past. René: “Dit project was het schoolvoorbeeld van bouwen zonder zorgen. Opnieuw hebben we laten zien dat we samen met Brisck hele mooie dingen kunnen maken, door wederom een prachtig project te realiseren.”

Prettige partij
Marcel van Ravensteijn, als projectmanager namens Brisck bij het project betrokken, denkt met plezier terug aan deze klus in het noordoosten van onze provincie. “De samenwerking met Unibouw is bij dit project prima verlopen. Het is een prettige partij om mee te werken.” Dat genoegen was geheel wederzijds.

Klinkende glazen en resultaten
De oplevering was net voor de bouwvak. Een mooie gelegenheid om samen met Brisck en HHG een hapje te eten en samen het glas te heffen. Klinkende resultaten vragen immers om klinkende glazen. Op naar het volgende succesproject met Brisck!

Ook geïnteresseerd

Unibouw opnieuw de hoogte in bij Schiphol

Vorige maand zijn we begonnen met een nieuw project nabij luchthaven Schiphol. Je kunt het een beetje met opstijgen vergelijken: …

Werk aan de winkel in Roosendaal: Unibouw en Brisck bouwen nieuw Picnic-pand

Unibouw en Brisck hebben elkaar weer gevonden. We werkten in het verleden al veel en goed samen met onze bevriende …

Unibouw bezorgt SFS meer ruimte onder één dak

‘Het dak ging eraf’, zeggen mensen weleens. Dan weten we twee dingen zeker: dat het feestje geslaagd was én dat …