Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

Het belang van bouwmanagement voor een efficiënt proces

Als je een nieuw bedrijfspand wilt laten bouwen, zul je al snel merken dat daar een hoop bij komt komen. Om het bouwproces in goede banen te leiden, is bouwmanagement eigenlijk een onmisbaar onderdeel van het gehele project. Unibouw is dé partner voor efficiënt bouwen en zakelijke bouwprojecten op maat. Graag gaan we nader in op belang van bouwmanagement voor bedrijven die een nieuw bedrijfspand willen laten bouwen. En tonen we natuurlijk hoe wij kunnen helpen bij het realiseren van deze ambitieuze projecten.

Wat houdt bouwmanagement in?

Management van bouwprojecten omvat het coördineren, plannen en beheren van alle aspecten van een bouwproject. Vanaf het conceptuele ontwerp tot aan de oplevering. Het is het projectmanagement van een vastgoed project. Het doel van bouwmanagement is om ervoor te zorgen dat het bouwproject soepel verloopt, binnen het budget blijft en voldoet aan de gestelde kwaliteits- en veiligheidsnormen. Projectmanagers zullen zich onder meer bezig houden met het opstellen en bewaken van het bouwschema en de planning, het budgetbeheer, en het oplossen van eventuele problemen die zich tijdens de bouw voordoen.

Hoe kan Unibouw helpen bij zakelijke bouwprojecten?

Unibouw is gespecialiseerd in het begeleiden en uitvoeren van zakelijke bouwprojecten. Hierbij leggen wij de focus op het leveren van hoogwaardige en efficiënte oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Wij stellen jou als opdrachtgever centraal. Als ervaren bouwmanagementpartner nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor het beheer van het bouwproject, vanaf het eerste ontwerp tot aan de oplevering graag uit houden. We werken nauw samen met onze klanten tijdens het bouwproces om jouw visie te realiseren. We streven naar maximale efficiëntie, kwaliteit en kostenbeheersing gedurende het gehele proces.

Wanneer een specialist in bouwmanagement inschakelen?

Het is aan te raden om een specialist in bouwmanagement in te schakelen zodra het besluit is genomen om een nieuw bedrijfspand te laten bouwen. Een ervaren bouwmanagementpartner kan waardevol advies en ondersteuning bieden bij het plannen, ontwerpen en uitvoeren van het bouwproject. Zo worden mogelijke problemen of zwakke schakels in het bouwproces in een vroeg stadium direct geïdentificeerd. En kan er aan opdrachtgevers een oplossing worden voorgesteld. Door een specialist in bouwmanagement in te schakelen, kun je als onderneming tijd en geld besparen en ervoor zorgen dat het bouwproject soepel en succesvol verloopt.

Kwaliteit en duurzaamheid

Naast efficiëntie en kostenbeheersing is het natuurlijk ook van cruciaal belang om te focussen op kwaliteit en duurzaamheid bij het realiseren van een nieuw bedrijfspand. Bij Unibouw streven we ernaar om hoogwaardige materialen en technieken te gebruiken die niet alleen voldoen aan de huidige normen, maar ook aan toekomstige eisen op het gebied van duurzaamheid en milieubewustzijn. Wij werken met ervaren professionals om hoogwaardige ontwerpen te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

Correcte uitvoering van bouwprocessen

Bouwmanagement is volgens ons een essentiële pijler voor het succesvol realiseren van zakelijke bouwprojecten. Zo zorgen we er samen voor dat efficiëntie, kwaliteit en duurzaamheid centraal staan. Unibouw biedt uitgebreide bouwmanagementdiensten voor bedrijven die een nieuw bedrijfspand willen laten bouwen waarbij we hoogwaardige oplossingen bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw zakelijke bouwproject tot leven kan brengen.

“Het bouwsysteem van Unibouw leent zich goed voor de voedselbranche, waar hygiënisch werken belangrijk is. Onze goede ervaring biedt zeker vertrouwen voor de toekomst!”

Edwin Noordermeer - Directeur Tuinderij Vers
Projecten

Trots op elke vierkante meter

Nieuws

Het laatste nieuws vanuit het hoofdkantoor én de bouwplaats

Oplevering eerste dubbellaags warenhuis voor DSV

Logistiek dienstverlener DSV groeit en groeit. Om die groei te kunnen bijbenen, zoekt het bedrijf met regelmaat naar nieuwe warehouselocaties. …

Nieuw bedrijfspand Quantiparts ruim vóór geplande datum opgeleverd

Natuurlijk, op de bouwplaats dragen we altijd helmen en veiligheidsschoenen. Maar je zou ook kunnen vermoeden dat onze mensen die …

Unibouw laat state-of-the-art distributiecentrum levenslicht zien in Born 

In Born komt iets moois van de grond. Daar zijn we gestart met de bouw van een royaal en luxe …