Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

Stiphout Plastics klaar voor volgende stap na oplevering nieuwe bedrijfshal

27.10.2022

Hoe fijn is het als een bouwproject perfect en helemaal volgens planning verloopt? Het correcte antwoord is antwoord A: heel fijn. De bouw van een nieuwe bedrijfshal voor Stiphout Plastics was zo’n project. In een stevig tempo zetten we in Montfort iets neer waar Eline Stiphout en haar medewerkers hun groene missie op topsnelheid in kunnen voortzetten.

Stiphout Plastics heeft een technologie ontwikkeld waarmee gemengde plastics – met name huishoudelijke verpakkingen zoals HDPE en PP – milieuvriendelijk gereinigd en gescheiden kunnen worden. Zo’n initiatief verdient volop steun. Die kwam dan ook. De Europese Commissie stelde vorig jaar een flinke subsidie beschikbaar voor Stiphout Plastics. Die gebruikte Eline om haar bedrijf stevig op te schalen. Met onder meer een groter pand, en dat verklaart onze samenwerking. Haar wens: een nieuwe bedrijfshal van 1.800m2, inclusief twee laaddocks.

Buitengewoon soepel

Bij Unibouw laten we goede wensen graag uitkomen. Afgelopen maart begonnen we met de bouw van de nieuwe hal. Een pand dat tot in de kleinste vezels duurzaam is; dat mag geen verrassing heten. Het project verliep buitengewoon soepel. “Al tijdens het engineering- en vergunningentraject zaten we direct op één lijn”, vertelt Unibouw-projectleider Barjo Aragelian. “Dit resulteerde in de juiste engineering aan de voorzijde, waardoor het daaropvolgende bouwproces een vliegende start kende. Door een goede samenwerking konden we alle werkzaamheden binnen de vooraf gestelde planning realiseren.”

Eline Stiphout was de koningin te rijk toen ze de sleutel van haar gloednieuwe pand ontving. “Unibouw heeft mij volledig ontzorgd! De voorbereiding inclusief vergunningaanvragen is volledig door hen begeleid. Dat heeft ons enorm geholpen. De hal stond in mum van tijd en is prachtig. Mijn collega’s en ik zijn erg tevreden”, jubelde ze. We gaan er haast van blozen.

Gezellige lunch

Op 21 juli hebben we het slagen van dit project samen met Stiphout Plastics gevierd met een gezellige lunch.


Ook geïnteresseerd

Unibouw slaagt met verve in Zwaag

Bouwkunst en schilderkunst zijn twee totaal verschillende disciplines, maar in Zwaag kwamen ze mooi samen. Dat kwam aan het licht …

LSE Venlo klaar voor volgende stap in fonkelnieuw distributiecentrum

Het is een kwestie van geduld. Zo begint het refrein van Limburg, misschien wel het bekendste nummer van Rowwen Hèze. …

Unibouw levert een ultracomplete bouwoplossing in Dordrecht

Reclame maken kan onder meer met een bord langs een voetbalveld, in de krant of op sociale media. Maar minstens …