Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

“Geniet van het leven”

26.06.2023

Tot ons intense verdriet nemen wij afscheid van Erik van Dijk. In de nacht van 25 juni is hij overleden, na een noodlottig ongeval in Oostenrijk. Een nacht die volgde op een dag die in het teken stond van genieten. Genieten, dat kon Erik als geen ander. En hij deelde zijn geluk graag. “Geniet van het leven, want het duurt maar even,” klonk zijn levensmotto. Dat zijn leven maar zo even mocht duren, is niet te bevatten. Eriks avontuur is veel te vroeg ten einde gekomen. Wij gaan hem ongelooflijk missen als collega en als vriend en wij beloven dat wij met volle teugen van het leven blijven genieten.

Deel jouw mooiste herinnering van Erik van Dijk

Erik kon als geen ander genieten van het leven. Jouw mooie verhalen, grappige anekdotes en dierbare herinneringen geven zijn nabestaanden de kracht om Erik zijn levensmotto voort te zetten. Wil je delen hoe jij samen met Erik van het leven hebt genoten? Je kunt jouw bericht, foto’s en video’s op deze herinneringenwebsite plaatsen, dit kan zowel publiek als privé.  

Geniet van het leven – Erik van Dijk

Ook geïnteresseerd

Unibouw aan de slag voor Limburgse logistieke dienstverlener Dimass Group

Of we in vlot tempo een duurzaam, flink logistiek warehouse kunnen bouwen aan de oevers van de Maas. Dat was …

Unibouw helpt oude wens Tritium Microbiologie uitkomen

De wens om te verhuizen naar een nieuwbouwlocatie heeft Tritium Microbiologie al bijna tien jaar. Maar omdat het bedrijf de …

Karlijn Swinkels en Unibouw: al vijf jaar een gestroomlijnde combinatie

Ben je van plan deze zomer te gaan kijken bij een mooie dameswielerkoers? Let dan eens op Karlijn Swinkels, renster …