Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

“Geniet van het leven”

26.06.2023

Tot ons intense verdriet nemen wij afscheid van Erik van Dijk. In de nacht van 25 juni is hij overleden, na een noodlottig ongeval in Oostenrijk. Een nacht die volgde op een dag die in het teken stond van genieten. Genieten, dat kon Erik als geen ander. En hij deelde zijn geluk graag. “Geniet van het leven, want het duurt maar even,” klonk zijn levensmotto. Dat zijn leven maar zo even mocht duren, is niet te bevatten. Eriks avontuur is veel te vroeg ten einde gekomen. Wij gaan hem ongelooflijk missen als collega en als vriend en wij beloven dat wij met volle teugen van het leven blijven genieten.

Deel jouw mooiste herinnering van Erik van Dijk

Erik kon als geen ander genieten van het leven. Jouw mooie verhalen, grappige anekdotes en dierbare herinneringen geven zijn nabestaanden de kracht om Erik zijn levensmotto voort te zetten. Wil je delen hoe jij samen met Erik van het leven hebt genoten? Je kunt jouw bericht, foto’s en video’s op deze herinneringenwebsite plaatsen, dit kan zowel publiek als privé.  

Geniet van het leven – Erik van Dijk

Ook geïnteresseerd

Unibouw helpt Brabantse webshopgigant verder groeien

Veel bedrijven kregen flinke klappen in de coronacrisis, maar dat geldt niet voor Tom Omnichannel Management (TOM). Het e-commercebedrijf uit …

Nieuwbouw logistiek pand Sunlee in Dordrecht opgeleverd

Het was een uitdagende klus, maar van wat pit houden we wel bij Unibouw. En dat geldt ook voor opdrachtgever …

Grenzeloos actief: Unibau aan de slag in Keulen

Wellicht niet iedereen weet het, maar niet alleen in Nederland timmert en bouwt Unibouw stevig aan de weg. Zoals in …