Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

Bouwpartner voor bedrijfspanden

Unibouw staat bekend als een betrouwbare en veelzijdige bouwpartner. Met expertise en een rijke ervaring in de bouw van bedrijfspanden, staan Unibouw bouwpartners garant voor kwaliteit, efficiëntie en innovatie.

Unibouw heeft zich gespecialiseerd in de bouw van panden voor diverse sectoren, waaronder logistiek, e-commerce, productie, food en ADR (gevaarlijke stoffen). Deze specialisaties tonen de veelzijdigheid en diepgaande kennis van Unibouw in het voldoen aan de unieke eisen van elke sector.

Bouwpartners gericht op expertise en innovatie

Voor de logistieke sector ontwerpt en bouwt Unibouw functionele en ruimtelijk geoptimaliseerde panden, ideaal voor opslag en distributie. In de wereld van e-commerce, waar snelheid en efficiëntie cruciaal zijn, biedt Unibouw innovatieve oplossingen voor fulfilment centra en magazijnen.

De expertise strekt zich verder uit tot de productiesector, waarbij Unibouw panden realiseert die niet alleen voldoen aan de operationele eisen, maar ook aan de veiligheids- en milieunormen. Voor bedrijven in de foodsector zijn de bouwoplossingen van Unibouw gericht op het voldoen aan strikte hygiëne- en kwaliteitsstandaarden.

In ADR, onderscheidt Unibouw zich door het leveren van panden die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen voor de opslag en verwerking van gevaarlijke stoffen.

Werkgebied en samenwerkingsbenadering

Unibouw opereert door heel Nederland, waardoor wij bedrijven in verschillende regio’s van dienst kunnen zijn. Onze werkwijze kenmerkt zich door nauwe samenwerking met de klant, waarbij elke stap van het bouwproces wordt afgestemd. Deze klantgerichte benadering zorgt voor een soepele realisatie van projecten, waarbij transparantie en communicatie centraal staan.

We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën en bouwmethodes, wat resulteert in panden die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook energie-efficiënt en toekomstbestendig.

Specialistische bouwpartners

Het team van Unibouw bestaat uit deskundige architecten, ingenieurs en bouwspecialisten die samenwerken om elk project tot een succes te maken. Onze expertise in projectmanagement zorgt ervoor dat elk bouwproject binnen de gestelde termijn en budget wordt opgeleverd, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Als bouwpartner onderscheidt Unibouw zich door onze toewijding aan kwaliteit, uitgebreide expertise in verschillende branches en het vermogen om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor elk bedrijfspand. 

Een hypermodern logistiek centrum, een geavanceerde productiefaciliteit of een gespecialiseerd pand voor de foodsector, Unibouw is de ideale partner voor elk bouwproject. Met Unibouw haal je een partner in huis die jouw visie kan vertalen naar realiteit en die staat voor een duurzame, efficiënte en innovatieve toekomst in bedrijfsbouw.

Unibouw staat voor kwaliteit in elk aspect van het bouwproces

Van de eerste schets tot de uiteindelijke realisatie van het project. De focus ligt niet alleen op het leveren van een hoogwaardig eindproduct, maar ook op het waarborgen van een efficiënt en gestroomlijnd bouwproces. De unieke Unibouw methode, gebaseerd op modulaire systeembouw, is een voorbeeld van deze toewijding. Deze aanpak maakt het mogelijk om projecten sneller en kosteneffectiever te realiseren, zonder in te leveren op kwaliteit.

Snelle ingebruikname van een pand

Door het gebruik van vooraf vervaardigde modules kan Unibouw de bouwtijd aanzienlijk verkorten, wat leidt tot minder overlast en snellere ingebruikname van het pand. Dit systeem biedt ook flexibiliteit; aanpassingen en uitbreidingen kunnen gemakkelijk worden geïmplementeerd. 

Bovendien stelt de modulaire aanpak Unibouw als bouwpartners in staat om de bouwkosten nauwkeurig te beheren en te beheersen: een voorspelbaar bouwproces voor de klant!

Er staat in Echt nu een bouwwerk waar alle betrokkenen terecht trots op zijn.

Marcel van Ravensteijn - Projectmanager Brisck
Projecten

Trots op elke vierkante meter

Nieuws

Het laatste nieuws vanuit het hoofdkantoor én de bouwplaats

Oplevering eerste dubbellaags warenhuis voor DSV

Logistiek dienstverlener DSV groeit en groeit. Om die groei te kunnen bijbenen, zoekt het bedrijf met regelmaat naar nieuwe warehouselocaties. …

Nieuw bedrijfspand Quantiparts ruim vóór geplande datum opgeleverd

Natuurlijk, op de bouwplaats dragen we altijd helmen en veiligheidsschoenen. Maar je zou ook kunnen vermoeden dat onze mensen die …

Unibouw laat state-of-the-art distributiecentrum levenslicht zien in Born 

In Born komt iets moois van de grond. Daar zijn we gestart met de bouw van een royaal en luxe …