How can we help you?

Ask your question
0492 338 010

Unibouw trekt tru(c)kendoos open voor TruckJunkie

14.11.2023

Als er één bedrijf is dat weet dat schoonheid zowel aan de binnenkant als buitenkant zit, is het TruckJunkie wel. Het bedrijf uit ons eigen Gemert verkoopt allerhande artikelen om in- en exterieur van trucks een bijzondere uitstraling te geven. Die schoonheid moest in het nieuwe bedrijfspand dan ook nadrukkelijk terugkomen. En dat is gelukt!

TruckJunkie groeide uit de spreekwoordelijke jas. Het bedrijf loopt al langere tijd als een nieuwe truck en had dringend behoefte aan een maatje meer. Daarvoor hoefde het Gemertse bedrijf van directeur Joost van den Elsen gelukkig niet ver te zoeken, want in Gemert zit een bedrijf dat behoorlijk bedreven is in bedrijfshuisvesting. Hint: je bent nu op de website van dat bedrijf.

Wat concreter hield de klus in dat Truckjunkie zo’n 2.500 m2 bedrijfshal nodig had, verdeeld over twee verdiepingen. En ook nog een kantoor op zowel de begane grond als de eerste etage. We kwamen trouwens al vóór de start-bouw-handeling in beeld: we voegden in de initiatieffase in en verzorgden de financiering en vergunningen, waarna we in Q1 van 2022 aan de slag konden.

Tweede huis
Wat dit project pas écht bijzonder maakte, waren de wensen van de opdrachtgever ten aanzien van de afwerking. Unibouw-projectleider Barjo Aragelian: “Voor Joost is dit gebouw niet zomaar een bedrijfsgebouw. Anders dan bij veel projecten is de opdrachtgever geen investeerder, maar de eigenaar van het nieuwe pand. Joost ziet het als zijn tweede huis en alles moest van hem pico bello in orde zijn. Zijn opdracht was duidelijk: het resultaat moet supergaaf worden.”

We startten voortvarend aan de klus. In korte tijd was de ruwbouw gereed. Tijd voor de finishing touch. Barjo: “Daarvoor lieten we Interieur Design Gemert, ofwel IDG, invliegen. Aan deze partij besteden we vaker werk uit. IDG heeft samen met ons projectteam het hele interieurgedeelte tegen het licht gehouden. En ook STUDIO MOID uit Gemert leverde een belangrijke bijdrage aan het eindresultaat. In goede harmonie zijn er hele fraaie details ontstaan. Bijvoorbeeld op het gebied van kleurgebruik. En houten latten rondom de trapkern. We besteedden samen erg veel zorg aan de afwerking en dat heeft zich zeker uitbetaald.”

Elke dag trots
In december 2022 was de oplevering. Joost is een tevreden man. “Ik heb de samenwerking met Unibouw als zeer prettig ervaren. In de aanloop naar ons project kreeg ik de gelegenheid om mijn wensen nauwkeurig te bespreken en te integreren in het ontwerp. Samen met de architect heb ik de ruimte gehad om te kunnen sparren om een zo mooi mogelijk gebouw te kunnen neerzetten. Ik wilde iets anders dan een standaard industriegebouw en samen met Unibouw hebben we een echt uniek pand kunnen realiseren. Elke dag ben ik trots als ik aan kom rijden.”

Onze eigen Barjo denkt ook met een glimlach terug aan het project. Het is schitterend geworden. En natuurlijk doen de mooie woorden van Joost mij ook wat. Hij gaf ons een groot compliment en is zichtbaar trots. Daar doe je het toch voor!”

Also interested

Bouw showroom Volvo Rutten voltooid

Volvo kennen we om zijn oerdegelijke, perfect afgewerkte en snelle automobielen. Deze bijvoeglijke naamwoorden zijn ook van toepassing op het …

Unibouw fleurt Flevoland op met fraai nieuw logistiek pand

Met Batavialand, de Houtribdijk en de klassieke vuurtoren van Urk zijn er in Flevoland al behoorlijk wat bezienswaardigheden. Toch kan …

Nieuw bedrijfspand Quantiparts ruim vóór geplande datum opgeleverd

Natuurlijk, op de bouwplaats dragen we altijd helmen en veiligheidsschoenen. Maar je zou ook kunnen vermoeden dat onze mensen die …