How can we help you?

Ask your question
0492 338 010

Grenzeloos actief: Unibau aan de slag in Keulen

25.04.2023

Wellicht niet iedereen weet het, maar niet alleen in Nederland timmert en bouwt Unibouw stevig aan de weg. Zoals in Duitsland, waar Unibau Gewerbebau GmbH de mooie opdrachten aaneen rijgt. De nieuwe klus in Keulen past perfect in dat drukke rijtje met projecten. Daar bouwen onze Kollegen in opdracht van Faco iMedia Group GmbH een moderne drukkerij.

De bouw van de staalconstructie met een totale oppervlakte van 1.250m2 voor de hal, en nog eens 550m2 kantoorruimte, begint donderdag 30 maart. Onze Duitse vestiging Unibau Gewerbebau GmbH is de trotse hoofdaannemer van dit project. Mocht je Unibau nog niet kennen: het klinkt niet alleen hetzelfde als Unibouw; het bedrijf doet ook grotendeels hetzelfde, maar dan in Duitsland. Het bedrijf is een ervaren partner voor commerciële bouwprojecten en zorgt voor de uitvoering van de plannen met de hoogste kwaliteit. Zoiets zouden we – bescheiden als we zijn – natuurlijk nooit over onszelf schrijven, maar over onze Duitse broer mag het best.

Spannend project
De nieuwe drukkerij biedt niet alleen een moderne werkplek voor de medewerkers van Faco iMedia Group GmbH, maar creëert ook nieuwe banen en draagt zo bij aan de versterking van de economie in de regio. “Wij zijn verheugd dit spannende project aan te vangen”, aldus Birgit Schönges, directeur van Faco iMedia Group GmbH. “Met de nieuwe drukkerij vergroten we niet alleen onze productiecapaciteit, maar versterken we ook onze positie op de markt. We zijn er zeker van dat we met dit moderne gebouw en onze gekwalificeerde medewerkers ook in de toekomst succesvol zullen zijn.”

Trots
Faco iMedia Group GmbH is een gevestigde onderneming in de print- en mediasector en heeft jarenlange ervaring in de branche. “Met het nieuwe drukkerijgebouw geeft het bedrijf een duidelijk signaal af voor de toekomst en onderstreept het zijn (het zijn?) ambities om verder te groeien en zijn klanten nog beter van dienst te zijn. We zijn er natuurlijk trots op dat we daar een bijdrage aan mogen leveren en krijgen er weer een mooie referentie bij”, zegt regionaal accountmanager Christian Prieß van Unibau.

De oplevering van het gebouw is gepland voor december 2023. Keurig op tijd voor Faco om 2024 feestelijk te beginnen.

Also interested

Unibouw bezorgt SFS meer ruimte onder één dak

‘Het dak ging eraf’, zeggen mensen weleens. Dan weten we twee dingen zeker: dat het feestje geslaagd was én dat …

Bouw natuurinclusieve ontwikkeling VDG Warehouse Schiphol van 22.550m2

Unibouw is in september gestart met de bouw van VDG Warehouse Schiphol: een uitermate natuurinclusieve en duurzame ontwikkeling van 22.550m2 …

Nieuw bedrijfspand Quantiparts ruim vóór geplande datum opgeleverd

Natuurlijk, op de bouwplaats dragen we altijd helmen en veiligheidsschoenen. Maar je zou ook kunnen vermoeden dat onze mensen die …