Kunnen wij je helpen?

Stel je vraag
0492 338 010

Retail & Leisure

Retail en leisure is een enorm diverse en heel dynamische branche. In deze branche kent bedrijfshuisvesting vaak enorm specifieke wensen en ook eisen als het gaat om veiligheid, installaties, evenals geld. Daarnaast mogen bezettingsgraad en ontwerp absoluut niet over het hoofd gezien worden. Je ziet het al, veel zaken om rekening mee te houden. Onze experts adviseren je hier graag over.

Nieuw en toch onmisbaar, wat is de leisure sector?

Er bestaat niet echt een precieze definitie voor wat leisure nu precies inhoudt. Experts hebben vaak ieder hun eigen visie en beleving als het hier om gaat. Het gaat vaak om vrije tijd en hoe mensen die besteden. Ofwel, de activiteiten die uitvoert naast je werk of studie.

Steeds vaker komt het voor dat we werken in omstandigheden waarbij vaste kantoortijden niet langer van toepassing zijn. De leisure branche is nu overal door de focus op recreatie en de technologische ontwikkeling. Een bezoekje aan het pretpark voor een leuk dagje uit is niet meer per se nodig.

Een exacte definitie mag dan wel niet bestaan. Bijna alle experts zijn het eens over het feit dat het belang van leisure enorm is toegenomen, daardoor is de markt enorm gegroeid. We leven in een tijd waarin onze vrije tijd enorm schaars is. En toch vinden we telkens meer tijd om te besteden aan leisure.

Een succesvol leisure concept, wat is daarbij belangrijk?

Het is belangrijk om te weten wat gasten willen. Vaak wordt er gekeken naar hoe vaak een bezoeker zal komen. Komt deze maar één keer, of veel vaker? Neem bijvoorbeeld een museum.

Je zou denken dat dit op een enkel bezoekje gericht is, maar vergeet niet dat er telkens weer nieuwe tentoonstellingen en collecties te bewonderen zijn.

Wil je dus dat een bezoeker één keer komt, of wil je dat deze blijft terugkomen. Het gebouw moet hier naar ontworpen en ingericht zijn.

Op zoek naar competente leisure makelaars Nederland? Nou, dan moet je bij ons zijn!

Wij adviseren graag en denken mee over financiële oplossingen. Mede dankzij digitalisering, grotere focus op commercieel vastgoed en de consumenten beleving en de opkomst van e-commerce en technologie verandert de leisure branche snel. Als ondernemer is het belangrijk om flexibel te zijn en te kunnen anticiperen op veranderende omstandigheden.

Flexibiliteit is key

Zo staan de woorden recreatiesector én nieuwbouw steeds vaker in hetzelfde plan. Voor ondernemers kan dit gevolgen hebben. Wanneer je bijvoorbeeld een winkel hebt of in de horeca zit, dan dien je je snel mee te bewegen op de markt en in deze dynamische economie. Bedrijfshuisvesting heeft zich de afgelopen jaren steeds meer in de multifunctionele richting ontwikkeld.

Hierop zal het pand voor de eigenaren worden ingericht. Steeds meer zie je panden waarbij het meer en meer om de recreatiesector draait. Recreatieve voorzieningen worden in de nieuwbouw en vastgoedsector steeds belangrijker. Er zijn steeds meer panden waarin bijvoorbeeld zowel horeca als recreatieve voorzieningen te vinden zijn.

De locatie

Vaak gaat het om panden met specifieke kenmerken waar consumenten vaak op afkomen voor hun vrijetijdsbesteding voor bijvoorbeeld een dag uit, winkelcentra zijn hier een voorbeeld van. In de leisure branche staan panden dus vaak ook op een andere locatie dan bijvoorbeeld distributiecentra.

Bij een andere locatie horen andere uitdagingen, concepten en eisen. Wij doen ons werk met beleving, en bij beleving hoort passie. Door onze jarenlange ervaring met recreatie én bedrijfshuisvesting weten wij precies wat zowel onze klanten als gasten willen.

Wij hebben een bewezen werkwijze

Wij zijn gespecialiseerd om als experts keer op keer de juiste werkwijze te ontwikkelen. Een partnership met ons verloopt prettig, succesvol, maar ook intensief.

De invulling die wij aan onze relatie met klanten geven is betekenisvol en gericht op de juiste doelen. Dat is onderdeel van onze identiteit en daarom onderscheiden wij ons van een doorsnee makelaar.

Wij zijn zo betrokken als jij wilt

Een nieuwe haven voor je bedrijf met oog voor recreatie én al het nodig voor je bedrijf? Dan moet je bij ons zijn. Unibouw neemt de volledige verantwoordelijkheid in de voorbereidende fase, tijdens het bouwen, en ook na de bouw. Wij staan je bij gedurende het gehele proces, zodat je nooit in de kou komt te staan!

Een samenwerkingsverband kan zo intensief zijn zoals jij zelf wenst. Wij kunnen van A tot Z betrokken zijn, of alleen heel secuur een onderwerp realiseren. Het gaat ons er per slot van rekening om dat we jou zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn, en jij bepaalt op welke manier we dat doen. Zo werken we samen aan een mooi en doelgericht pand voor je bedrijf.

Wij zorgen ervoor dat jij binnenkort de trotse eigenaar bent van een nieuw bedrijfspand dat je verwachtingen zal overtreffen. Unibouw is de beste partner op de markt!

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Zie jij een samenwerking met ons wel zitten? Of wil je hier simpelweg nog even over praten? Ook dat kan. Neem contact met ons op via email of vraag vandaag nog gratis een offerte aan. Dan gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag.

Bij ons staat persoonlijke benadering volledig centraal. Wij pakken een samenwerking precies aan zoals jij dat wilt. Het gaat ten slotte om jouw pand. Het maakt niet uit wel gedeelte van leisure en besteding van vrije tijd je actief bent, door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat jij een pand hebt dat helemaal past bij jouw manier van zakendoen.

leisure branche vastgoed
Nieuws

Het laatste nieuws vanuit het hoofdkantoor én de bouwplaats

Bouw showroom Volvo Rutten voltooid

Volvo kennen we om zijn oerdegelijke, perfect afgewerkte en snelle automobielen. Deze bijvoeglijke naamwoorden zijn ook van toepassing op het …

ADEZZ in nieuw bedrijfspand klaar om door te groeien

‘Unibouw, zet het naastgelegen perceel maar vast in puin, want die plaats hebben we binnenkort nodig’. Met dat verzoek van …

Bouw natuurinclusieve ontwikkeling VDG Warehouse Schiphol van 22.550m2

Unibouw is in september gestart met de bouw van VDG Warehouse Schiphol: een uitermate natuurinclusieve en duurzame ontwikkeling van 22.550m2 …

Projecten

Trots op elke vierkante meter