Referenties
Terug naar overzicht
Nij Geertgen

Nij Geertgen

1 december 2014

Nij Geertgen

Categorie: Overig

 

Plaats:
Elsendorp
Hal:
 n.v.t.
Kantoor:
1.500 m²
Bouwjaar:
2014
Branche:
 Overig

 

Opdracht

Nij Geertgen is een instituut voor mensen met een verminderde vruchtbaarheid, gelegen aan de Ripseweg in Elsendorp. Sinds de oprichting van de stichting in 2004 is Geertgen al een aantal keer uit haar jasje gegroeid. Ook dit maal was dat het geval. De opdracht: 1.500 m² aan kantoren, labruimte en behandelkamers, zodat de stichting haar goede werk weer onder optimale omstandigheden kon verzetten. Het nieuwe pand heeft de gehele behandelstraat onder één dak. Vanuit de centrale ontvangsthal zijn alle afdelingen bereikbaar. De wachtruimte is groot en licht met twee ruime balies.

kuppens_fotografie_6902.jpg

Proces

De communicatie met Unibouw en Nij Geertgen verliep prima. Alles was bespreekbaar, dus overal was een oplossing voor. Vooral bouwen vereist voldoende samenwerking. In het ontwerp is rekening gehouden met de toekomst. De opdrachtgever is echter voorlopig bijzonder tevreden met het nieuwe pand. Het straalt professionaliteit en huiselijkheid uit: precies wat Nij Geertgen belangrijk vindt.

"Unibouw is keurig geslaagd: de samenwerking verliep prettig en we zijn enthousiast over ons nieuwe thuis."

Henk Ruis - Directeur & Gynaecoloog Stichting Behandelcentrum Geertgen